WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Een unieke kinderkamer met het thema Amsterdam

Met grachtenpandjes op de muur breng je je baby- of kinderkamer helemaal in Amsterdamse sferen! Perron 11 heeft niet alleen behang, maar ook muurstickers met het thema Amsterdam.
15 muurstickers:
Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker Grachtenpandje grijs 3

Muursticker Grachtenpandje grijs 3

€49,95

Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker Grachtenpandje grijs 1

Muursticker Grachtenpandje grijs 1

€49,95

Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Raamstickers Kerst huisjes

Raamstickers Kerst huisjes

€39,95

Stel zelf jouw kinderkamer Amsterdam samen

Wil je van je babykamer of kinderkamer echt iets bijzonders en persoonlijks maken? Met Amsterdamse grachtenpandjes op je muur kun je alle kanten op. Behang een hele muur of je hele kamer met het posterbehang met grachtenpandjes. Of kies juist voor één opvallend accent met een muursticker of behangfiguur. Ook leuk: combineer meerdere huisjes tot een gezellig Amsterdams straatje. Stel jouw favorieten samen en creëer jouw unieke (kinder)stad!


Volop keuze voor jouw kinderkamer met het thema Amsterdam

Ons posterbehang is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Amsterdamse grachtenpandjes zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren Delfts blauw en grijs. Of kies voor een van de roze varianten voor een lieve meisjeskamer. Zoek je toch een andere kleur, of wil je een andere afmeting dan onze standaardmaat? Geen probleem, wij passen de kleuren, maten en compositie van het behang graag aan jouw wensen aan.
Vind je het leuk om zelf creatief aan de slag te gaan, kijk dan ook eens bij onze behangfiguren met het thema Amsterdam. Behangfiguren worden geleverd als doe-het-zelf-knippakket. Je moet de figuren zelf nog met een schaar uit het behang knippen. Met de bijgeleverde beschrijving en een klein beetje geduld heb je zo een super originele decoratie op je muur, voor een unieke Amsterdamse kinderkamer!  

 

Muurstickers en behangfiguren Amsterdamse grachtenpandjes

Wil je liever niet behangen, maar wel graag een kinderkamer met het thema Amsterdam? Met de grachtenpandjes muurstickers of behangfiguren geef je in een handomdraai een Amsterdams accent aan je kamer. Muurstickers zijn kant-en-klaar en plak je in een handomdraai op de wand, terwijl de behangfiguren DIY-knippakketten zijn waarbij je zelf een creatieve bijdrage levert aan het eindresultaat. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, soorten en maten grachtenpandjes, allemaal met hun eigen kenmerken. Een ander geveltje, een ander trappetje, wel of geen fiets voor de deur… Kies jouw favorieten uit en combineer ze precies zoals jij het leuk vindt.


Of wat dacht je van een supergrote schoolbordsticker in de vorm van drie Amsterdamse grachtenpandjes? Hier kun je met krijt op schrijven: handig voor dingetjes die je kind moet onthouden of gewoon heel erg leuk om op te tekenen! De schoolbordstickers kunnen tegen water, dus het krijt is er ook weer makkelijk af te halen. Bovendien is ook het opplakken een eenvoudig klusje.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk