WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur
 behang patroonbehangdetails behang-patroon-hart-waterverf-denim-blauw
 behang patroonbehangdetails behang-patroon-hart-waterverf-denim-blauw behang behang met theekopjes teal blauw groen behang patroonbehangdetails behang-patroon-hart-waterverf-denim-blauw behang behang met theekopjes teal blauw groen behang patroonbehangdetails behang-patroon-hart-waterverf-denim-blauw behang behang met theekopjes teal blauw groen behang patroonbehangdetails behang-patroon-hart-waterverf-denim-blauw behang behang met theekopjes teal blauw groen

Behang met theekopjes teal blauw groen

 

Met dit gezellige theekopjesbehang in de kleuren teal, blauw en groen geef je de keuken in een handomdraai een opknapbeurt! Ook leuk voor de tienerkamer of een andere ruimte in huis. En kleine meisjes? Jouw dochtertje wil vast haar eigen thee-huisje om kopjes thee uit te delen aan knuffels, vriendjes en vriendinnetjes. Het behang is erg gedetailleerd: soms ligt er een koekje naar het kopje, zit er een takje munt in de thee of staat de leuke tekst "all you need is a cup of tea" op het theekopje. En kan jij de theepot ook vinden?

€92,50 voor 1 rol(len) van 9 meter


Gratis verzending

Productkenmerken en levering

Materiaal: VliesbehangBevestiging: Eenvoudig, wand inlijmenAfneembaar: JaKleurechtheid: Zeer goedBaanbreedte: 50 cmRollengte: 3 x 3 meterPatroon: JaRapport: JaLevertijd: 5-10 werkdagenRetourtermijn: 90 dagen

Afwisselend patroon van theekopjes

Het patroon van dit theekopjes patroonbehang is maar liefst 300 cm hoog bij 150 cm breed. Daarom bestaat deze rol behang (totale lengte 9 meter) uit drie losse banen van elk 3 meter lengte. Deze banen zijn allemaal net wat anders, maar sluiten uiteraard wel naadloos op elkaar aan. Zo ontstaat er een afwisselend patroon doordat het theepotje, het theekopje met het koekje, het kopje met de tekst en die met het muntblaadje op elke baan op een andere plek zitten. Op de 3e afbeelding zie je drie banen naast elkaar. Het is mogelijk om twee of meer rollen naar elkaar te plakken: de eerste baan van de volgende rol sluit precies aan op de laatste baan van de eerste rol. 


Hoeveel rollen behang met theekopjes heb je nodig?

Omdat bij dit behang op elke rol 3 losse banen van elk 300 x 50 cm zitten, is het eenvoudig uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt voor 1 wand. Meet eerst de hoogte van je wand om te kijken of je met de 300 cm lengte toekomt. Meet dan de breedte van de wand en deel dit getal door 150 cm (= breedte van 3 banen op 1 rol). De uitkomst geeft aan hoeveel rollen theekopjesbehang je nodig hebt.


Behang met theekopjes plakken

Zie je op tegen het behangen van je kamer? Dat is nergens voor nodig! Al ons behang wordt gedrukt op zeer goede kwaliteit vliesbehang, waarbij de muur ingerold moet worden in plaats van het behang zelf. Dat plakt dus erg gemakkelijk, zelfs voor een onervaren klusser! Hier vind je tips om je kamer zo mooi mogelijk te behangen.

 


Tip: lees hier een blog over het theekopjesbehang in de keuken in de kleur teal.

Hoe bestel je genoeg behangrollen?

Natuurlijk wil je niet teveel, maar zeker ook niet te weinig behang in huis halen. Want nabestellen kan natuurlijk altijd, maar dan heb je helaas wél kans op kleurverschil. Lees hier hoe je berekent hoeveel behang je nodig hebt en download onze gratis rekenhulp! 

 

Bestel je behang vóór woensdag 9.00, dan wordt het dezelfde week nog geproduceerd!

Ons behang wordt bewust geproduceerd in Nederland en na bestelling gedrukt. Zo voorkomen we overproductie, gaan we verspilling tegen, zorgen we voor minder vervoerskilometers en weten we zeker dat de mensen die het maken onder eerlijke omstandigheden werken. 

 

 

Ook iets voor jou?

behang
patroonbehang

behang-Behang voor woonhuis, kantoor, praktijk, bedrijf of kantine ontwerp Behang met theekopjes pastel
Ben
 gaf ons een 
3
Ridderkerk, 
Positieve punten
Erg vriendelijk geholpen. Communicatie per mail erg goed. Netjes verpakt bij aankomst.
Suggesties
Behang was in de actie. Helaas waren wij net te laat. Als actie termijn stond aangegeven hadden we hier rekening mee kunnen houden.
Opvolging door Perron 11
Wat jammer dat jullie net te laat waren. De actie betrof de laatste paar rollen uit het magazijn van ons oude type behang. Er staat wel bij de acties 'zolang de voorraad strekt', maar helaas kunnen wij daar geen termijn aan koppelen omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel bestellingen we binnenkrijgen. Helaas voor jullie gingen deze laatste rollen autobehang heel hard. Wellicht een schrale troost is dat je nu wel ons nieuwe type behang hebt gekregen, wat dikker is, afneembaar, brandvertragend en niet verdeeld in 3 banen maar met doorlopend patroon. Ik hoop dat je uiteindelijk toch blij bent met het behang als het eenmaal op de wand zit.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
2
Kwaliteit
3
Levertijd
2
Communicatie
2
Eunice
 gaf ons een 
10
Breda, 
Positieve punten
Ontzettend blij met het te gekke katten behang voor de babykamer, de muursticker van de kat met ooglapje (die we als raamsticker gebruiken) en het op maat gemaakte geboortekaartje voor onze zoon Rover, geïnspireerd op het katten behang! Bij het ontwerp van het geboortekaartje goed overleg gehad met Jennifer van Perron 11 en zij heeft prima rekening gehouden met onze inbreng en wensen.
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
Saskia
 gaf ons een 
7
Utrecht, 
Positieve punten
De levering ging heel vlot. Had nog een vraag gemaild over de levering en kreeg binnen 24 uur een reactie.
Suggesties
Dit is meer voor de producent van het product: Vrijwel al het behang wordt in de zelfde lijn gedrukt. Het was dus erg verwarrend dat dit behang niet in 1 richting gedrukt is. Wij hebben dus mis geknipt, want de omschrijving was niet helder genoeg. Uiteindelijk waren we zelf creatief en handig genoeg om het te verdoezelen en hang het naar aardige tevredenheid op de muur, maar het had mooier gekund! Zonde, want het is een behoorlijk prijzig behangetje. Advies dus: druk gewoon alles in 1 richting, dat is wat gewoonlijk is. Het patroon, de afbeeldingen zijn al uniek en bijzonder genoeg!
Opvolging door Perron 11
Beste Saskia, Vervelend om te horen dat het net niet helemaal naar wens is gegaan. De draaiing van de banen stond vermeld in de beschrijving, maar blijkbaar niet helder genoeg. Als je me een reststukje toestuurt, dan kan ik kijken of we nog een rol of baan van hetzelfde kleurbad hebben. Als dat zo is sturen we je die toe, zodat je die misgeknipte baan opnieuw kunt plakken. Onze vorige producent drukte het behang op die manier omdat je bij digitale druk dan zo min mogelijk keurverloop krijgt per baan. Maar ik snap goed dat het verwarrend is en mede om deze reden zijn we sinds kort overgestapt naar een nieuwe producent die alle rollen wel aan een stuk in dezelfde richting drukt.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
8
Levertijd
10
Communicatie
10
Merlijn
 gaf ons een 
10
Den Haag, 
Positieve punten
top!!
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk