WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Perron 11 blogt over

 

alles wat met behang en kinderkamerbehang te maken heeft, zoals kleur, moodboards, kinderkamer- en interieurinspiratie, zelfmaak-idee├źn met behang en af en toe wat nieuwtjes van onszelf. Meer weten over een onderwerp of een suggestie voor een artikel? Mail of bel ons gerust!

Jennifer van der Meer

Doe het zelf idee met muursticker huisjes

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:25-jun-2014 14:52

Op zoek naar bijzondere wanddecoratie voor de kinderkamer? En ook naar sfeervolle verlichting? Wat dacht je dan van leuke grachtenpandjes met verlichte raampjes op MDF? Deze super originele wanddecoratie maak je helemaal zelf met onze grachtenpandjes muurstickers of behangfiguren, MDF en ledverlichting. Een van onze klanten laat zien hoe je dit doet. Een stappenplan.

 

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Kinderkamerinspiratie monsterkamer met muurstickers

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:28-mei-2014 10:04

Monsters in de kinderkamer te eng? Welnee, stoere jongens slapen prima in een echte monsterkamer! Zeker in een kamer met monster Ploe en zijn makkers, want die jagen juist de écht enge monsters voor je weg. Met een aantal (grote) muurstickers tover je de kinderkamer makkelijk om tot een stoere monsterkamer. Hoe? Kijk mee in de kamer van Loek!

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Hoe maak je de kinderkamer kindvriendelijk?

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:16-mei-2014 11:35

Natuurlijk wil jij jouw kindje een super fijne kinderkamer geven waar in geslapen én gespeeld kan worden. Maar waar moet je op letten bij de indeling? In dit blogartikel geven we een aantal tips!

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Inspiratie moodboard kinderkamer thema holland

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:19-mrt-2014 09:55

Een kinderkamer of babykamer met thema Holland blijft leuk! We hebben verschillende soorten posterbehang, behangfiguren en muurstickers die prima in dat thema passen. Bijvoorbeeld dit kinderkamer posterbehang Amsterdam in delfts blauw. We zochten er wat leuke spulletjes bij om je te laten zien hoe je zo'n Hollandse kinderkamer leuk kunt aankleden.

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Kinderkamer inspiratie monsters in de babykamer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:06-mrt-2014 09:55

We maken altijd graag ons behang op maat voor klanten. Voor deze klant maakten we het posterbehang Ploe en de Monstermakkers zodanig, dat het precies op de wand past en alle illustraties op het behang goed uitkomen tussen de meubels. Daarvoor moesten wel wat schuiven met de illustraties, want er kwam bijv. een kast in de rechterhoek. En monsters, dié wil je natuurlijk niet achter de kast, dus maakten we gewoon een nieuwe compositie.

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Kinderkamer inspiratie met autobehang door CozyKidz

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:05-mrt-2014 11:49

Het world wide web is een prachtige site rijker: CozyKidz. Een plek waar je volop inspiratie kunt opdoen voor je kinderkamer, maar waar je ook terecht kunt voor leuke spulletjes, stylingadvies en maatwerk meubels. En ze maakten een inspiratiekamertje met ons autobehang.

Lees verder >>>
Sofieke

Baby-Dump gebruikt behang boom met dieren en behang Amsterdam

Auteur: Sofieke. Gepost op:20-jan-2014 11:38

Babydump gebruikte ons behang in de Babydump folder en op de Babydump website! Wil jij weten met welke meubeltjes en producten Babydump ons behang combineerde ter inspiratie? Bekijk dan de voorbeelden!

Lees verder >>>
Sofieke

Een keuken met theekopjesbehang

Auteur: Sofieke. Gepost op:09-jan-2014 14:08

De keuken is voor veel volwassenen een belangrijke kamer/plek in het huis. Daarom is het erg belangrijk dat ook de keuken een mooie uitstraling heeft. Kan jouw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Misschien is een keuken in pastelkleuren of teal met theekopjesbehang wel iets voor jou!

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: monster kinderkamerbehang en schoolbordverf

Auteur: Sofieke. Gepost op:06-jan-2014 10:57

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de kinderkamer van Wendy waar zij een super mooie speelkamer maakte met ons monster kinderkamerbehang en schoolbordverf! 

Lees verder >>>
Sofieke

Weetjes over de Domtoren van Utrecht en onze wanddecoratie van Utrecht

Auteur: Sofieke. Gepost op:30-dec-2013 11:39

Omdat wij, Jennifer en Sofieke, allebei in Utrecht wonen, hebben we uit liefde voor deze mooie stad een Utrecht wanddecoratie-collectie gemaakt. Zo is het mogelijk een muursticker en een schoolbordsticker van de Domtoren bij ons te bestellen. Verder verkopen we posterbehang van de stad Utrecht, waar de Dom natuurlijk ook op staat. Tijd voor een aantal weetjes over de Domtoren:

Lees verder >>>
Sofieke

Behangen in een nieuwbouwhuis

Auteur: Sofieke. Gepost op:23-dec-2013 11:51

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwbouwhuis gekocht! Nu volgt een spannende en leuke periode, waarin je veel keuzes zal moeten maken. Want wat ga je doen met de muren? Popel jij om de muren meteen te behangen met een leuk patroon- of posterbehang? Lees dan eerst onze instructies. Wij geven wat belangrijke informatie over behangen in een nieuwbouwhuis.

Lees verder >>>
Sofieke

Inspiratie voor de kinderkamer: luchtballonnen!

Auteur: Sofieke. Gepost op:05-dec-2013 13:08

Ben je nog op zoek naar ideeen voor een lieve en schattige kinderkamer? Misschien kunnen wij je inspiratie geven! We zochten een aantal producten, passend bij ons behang, binnen het thema "luchtballonnen" voor je bij elkaar. How cute!

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: Monster muurstickers met strandhuis

Auteur: Sofieke. Gepost op:18-nov-2013 10:10

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de kinderkamer van Thea waar zij een prachtig strandhuis tekende voor onze monster muurstickers! 

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: Monster muurstickers

Auteur: Sofieke. Gepost op:18-nov-2013 09:57

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de kinderkamer van Thea waar zij een prachtig strandhuis tekende voor onze monster muurstickers! 

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: kinderkamer monsterbehang vliegtuig

Auteur: Sofieke. Gepost op:12-nov-2013 10:41

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de babykamer van Marije met een deel van de monstermural! 

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: kinderkamer met eekhoorn behang

Auteur: Sofieke. Gepost op:05-nov-2013 11:20

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de kinderkamer van Ton. 

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: binnenkijker bij Lisette!

Auteur: Sofieke. Gepost op:01-nov-2013 18:19

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de babykamer van Lisette. 

Lees verder >>>
Sofieke

Kinderkamer inspiratie: posterbehang in paars en blauw

Auteur: Sofieke. Gepost op:22-okt-2013 19:13

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de babykamer van Ellemieke. 

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Kwaliteits muurstickers met blijven plakken garantie

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:18-okt-2013 11:44

Sinds kort hebben wij naast onze zelfklevende behangbomen en behangfiguren ook muurstickers in de collectie. Het heeft tijd gekost voordat wij hierzelf klaar voor waren, want ook wij hadden zo onze vooroordelen over muurstickers. We vonden ze vaak te plastic, ze zouden na een tijdje van de muur komen etcetera.

Lees verder >>>
Sofieke

Behang in de kinderkamer biedt veiligheid, geeft vertrouwen en prikkelt de fantasie

Auteur: Sofieke. Gepost op:01-aug-2013 09:45

Eerder schreven wij al een blog over hoe behang kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw baby. Maar behang draagt ook zeker bij aan de ontwikkeling van jouw peuter of kleuter! Behang geeft jouw kind vertrouwen, een veilig gevoel en het prikkelt de fantasie!

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

Moet een meisjeskamer altijd roze zijn?

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:01-jul-2013 10:54

Ik vind van niet! Natuurlijk, roze is leuk en lief. Maar er zijn zoveel andere mooie kleuren waarmee je een echte meisjeskamer kunt maken. Vanmorgen ontving ik deze foto's van een klant, die een babykamer inrichtte met slechts een paar roze accenten en ons patroonbehang RetroBloem grijs-groen als basis. Een mooi voorbeeld van een sfeervolle meisjeskamer zonder veel roze.

Lees verder >>>
Sofieke

De eerste producten van de nieuwe collectie muurdecoratie

Auteur: Sofieke. Gepost op:25-jun-2013 15:59

Benieuwd naar de eerste producten van onze nieuwe collectie? Kijk dan nu snel verder, want we hebben ze voor je op een rijtje gezet. En ze zijn allemaal te koop!

 

Lees verder >>>
Sofieke

Tips van interieurontwerper Marije van Maison Belle voor de kinderkamer

Auteur: Sofieke. Gepost op:10-jun-2013 10:47

Eerder interviewden wij interieurstylist Marije van Maison Belle over haar werk, nu geeft Marije geeft een aantal handige tips voor het inrichten van de kinderkamer en vertelt van welke blogs zij haar inspiratie haalt!

 

Lees verder >>>
Sofieke

Binnenkijker: Uiltjes babykamer/kinderkamer

Auteur: Sofieke. Gepost op:04-jun-2013 09:51

Heb je inspiratie nodig voor de babykamer of kinderkamer? Misschien kunnen deze foto's je helpen. Deze klant maakte een super mooie uilenkamer met ons uiltjes patroonbehang en de Familie Uil behangboom!

Lees verder >>>
Jennifer van der Meer

2 juni: Sunday Market in Amsterdam

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:30-mei-2013 21:20

Op zondag 2 juni staan wij op de Sunday Market! Kom je ook? Plaats: Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Tijd: 12.00 - 18.00 uur.

Lees verder >>>
Sofieke

Interview met interieurontwerper Marije van Maison Belle

Auteur: Sofieke. Gepost op:27-mei-2013 11:34

Marije is interieurontwerper met een bloeiend bedrijf, Maison Belle. Benieuwd hoe zij te werk gaat bij het geven van interieuradvies? En wat een interieurontwerper kan betekenen voor bijvoorbeeld jouw kinderkamer? Wij interviewden haar!

Lees verder >>>
Sofieke

Inspiratie voor de kinderkamer: voertuigen

Auteur: Sofieke. Gepost op:16-mei-2013 09:46

Ben je nog op zoek naar ideeen voor een stoere jongenskamer? Misschien kunnen wij je inspiratie geven! We zochten een aantal producten, passend bij ons behang, binnen het thema "voertuigen" voor je bij elkaar.

Lees verder >>>
Sofieke

Nieuwe ontwerpen kinderkamer: autobehang voor stoere jongens

Auteur: Sofieke. Gepost op:14-mei-2013 15:07

De afgelopen tijd is Jennifer druk bezig geweest met het maken van nieuwe ontwerpen. Naast Ploe en de Monstermakkers zijn we bezig met autobehang voor stoere jongens en meisjes. Zie hier de conceptversies van de oldtimer-serie!

Lees verder >>>
Sofieke

Creatief idee van een klant: patroonbehang als schilderij

Auteur: Sofieke. Gepost op:08-mei-2013 14:18

Deze klant heeft een aantal weken terug het Fats & Friends patroon en een aantal losse katten besteld. Zij mailde ons het resultaat van de babykamer en dat wilden wij natuurlijk met jullie delen, want wij vinden het hartstikke leuk en origineel geworden!

Lees verder >>>
Sofieke

Kado tip voor moederdag

Auteur: Sofieke. Gepost op:06-mei-2013 14:46

Zoek je een super origineel kado voor moederdag? Ons behangfiguur van een mediterende boeddha in olijfgroen of paars, maakt de slaapkamer van jouw moeder vast helemaal zen. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar boeddha's in de sale beschikbaar!

Lees verder >>>
Sofieke

Monsterlijke wedstrijd: bedenk een naam voor de leider en win een deursticker!

Auteur: Sofieke. Gepost op:25-apr-2013 10:08

Omdat deze monsters binnenkort in onze collectie opgenomen worden, hebben we een monster-leider en zijn naam nodig! Bedenk de leukste naam en win een monster deursticker!

Lees verder >>>
Sofieke

Hoe draagt behang bij aan de ontwikkeling van jouw baby

Auteur: Sofieke. Gepost op:24-apr-2013 16:18

Behang kan de babykamer een persoonlijke, speciale en bijzondere sfeer geven. Behang is namelijk zo veel meer dan alleen leuk voor jou, als ouder, om naar te kijken! Een behangetje op de muur kan jouw baby namelijk een vertrouwd gevoel geven en tegelijkertijd prikkelen. 

Lees verder >>>
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk