WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Een keuken met theekopjesbehang

Sofieke

Auteur: Sofieke. Gepost op:09-jan-2014 14:08

De keuken is voor veel volwassenen een belangrijke kamer/plek in het huis. Daarom is het erg belangrijk dat ook de keuken een mooie uitstraling heeft. Kan jouw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Misschien is een keuken in pastelkleuren of teal met theekopjesbehang wel iets voor jou!

lees meer

 

 

Pasteltinten in 2014

Een pastelkleur wordt gemaakt door een zuivere kleur (pigment) te mengen met een lichte kleur zoals lichtgeel of wit. Pasteltinten zijn daarom niet alleen hip voor volwassenen, maar ook voor jonge kinderen. De kleuren zijn niet te fel. Opvallend is dat de pasteltinten babyroze en –blauw al jarenlang gebruikt worden voor kleding van kleine kinderen. Kies je voor pastelkleuren in de keuken of in een andere kamer van het huis, dan hoef je dus niet bang te zijn dat de trend snel overwaait; pastelkleuren zijn en blijven hip. 

 

Behang theekopjes keuken kinderkamer tienerkamer pastel

 

Teal: de trendkleur van 2014

De nieuwe trendkleur van 2014 is teal. Teal is een erg opvallende groen/blauwe kleur, die gemakkelijk met andere kleuren te combineren is. Zo ook in ons theekopjesbehang. Daarnaast is de trendkleur van 2014 teal erg goed te combineren met hout. Ook helemaal hip in 2014!

 

theekopjes behang teal tienerkamer, kinderkamer, keuken

 

Theekopjes behang in de keuken

Ons theekopjesbehang in pastel en in teal staat leuk in elke kamer van het huis, maar past zeker goed in de keuken. Het behang bestaat uit theekopjes, afgewisseld door af en toe een theepotje. Daarnaast ligt er soms een koekje naast het kopje, staat soms de tekst “All you need is a cup of tea” op het kopje en bevatten sommige theekopjes een blaadje munt. 

 

theekopjesbehang teal en pastel keuken

 

Tip: theekopjes behang in meisjeskamer of tienerkamer

Tip: Heeft de keuken geen opknapbeurt nodig, maar vind je dit theekopjesbehang wel erg leuk? Behang dan een wandje in de kinderkamer, zodat jouw dochtertje haar eigen theehuisje heeft waar ze thee kan drinken met vriendjes, vriendinnetjes, knuffels en poppen! Ook past dit theekopjesbehang erg goed in de tienerkamer. Heb jij een tiener die van theeleuten houdt met haar vriendinnen? Dan kan ook zij veel plezier hebben van dit hippe theekopjesbehang in de hipste kleuren van 2014!

 

Wat vind jij van ons theekopjes behang in trendkleuren pastel en teal in de keuken, kinder- of tienerkamer? Wat voor kleur zou jij kiezen voor behang in de keuken? Laat het ons weten! Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen en ideeen! 

Reacties:

Marieke schreef op 09-jan-2014 16:19:

Vind de pastelkleur meer in de kinderkamer passen en de teal kleur meer voor volwassenen of tieners, maar kan ook voor allebei... Ik zou zelf voor teal kiezen in de keuken, vind ik echt super kleuren zo bij elkaar.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk