WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Een kinderkamer voor broer en zus 2

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:15-jun-2012 23:12

De afgelopen twee weekenden zijn we druk in de weer geweest om de kinderkamer voor broer en zus (waarover ik een eerder blogbericht schreef) dan eindelijk echt vorm te geven. En nu is ie bijna af! Alvast een impressie.

 

lees meer

 

En weer bedenk ik me: behangen is echt niet moeilijk

Het eerste weekend betekende strippen: oud behang van de muur, scheurtjes en gaten in de muur dichten. Vorig weekend konden we 'echt' aan de slag: muren sausen en behangen. Dan begint het er meteen weer fijn uit te zien en op een echte kamer te lijken. En na de muur in iets meer dan een uur behangen te hebben, bedenk ik me wederom: behangen is echt niet moeilijk! Binnenkort zal ik er eens een blog over schrijven, want geloof me, een kind kan de was doen. Als je fijn behang hebt tenminste - en dat hadden we natuurlijk ;-).

 

Maar dat even terzijde, ik zou een impressie geven van de kinderkamer. Hier een foto met het behang. Bij de Gamma vond ik die leuke delfst blauwe kussentjes - in de aanbieding! Passen goed bij de rest, dus meegenomen maar. Mijn zoontje is er zoals je ziet lekker op gaan zitten.

 

impressie kamer met delfts blauw stadsgevel behang

 

Droombed met katten

En toen werd het vandaag... en werd het stapelbed 'Droomhuis' van Saartje Prum bezorgd! Kijk, hier staat ie, net bezorgd. Bij PSikhouvanjou vond ik deze twee lampen, die natuurlijk perfect passen bij de 'kattenstad' en waar mijn twee 'kattengekke' kinderen meteen verliefd op werden. Die komen straks op een plankje in het huisje: de witte boven bij dochter, de zwartwitte onder bij zoon. Nu dit weekend de kamer leuk inrichten, maar dat is natuurlijk het allerleukste!

 

stapelbed droomhuis van Saartje Prum

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk