WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Een nieuwe website

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:18-mei-2012 01:18

En daar is 'ie dan: onze nieuwe website! Best spannend, want juist toen we hadden besloten de website helemaal op z'n kop te gooien, kregen we ineens uit allerlei hoeken te horen dat ze onze (nu dus oude) website zo leuk en gezellig vonden. Hmmm, en we wilden het nu juist iets strakker maken.lees meer

De vormgeving van de website moest niet te veel zou afleiden van de ontwerpen zelf, hadden we bedacht. Maar we willen natuurlijk ook dat onze bezoekers zich thuis blijven voelen op onze site, dus het eerste - veel strakkere - ontwerp verdween weer deels in de prullenbak. Uiteindelijk ontstond de site zoals hij nu is.

 

Behang en geboortekaartjes

De belangrijkste reden voor een nieuwe website was dat we ons willen gaan concentreren op ons behang label en de geboortekaartjes. We zijn de laatste tijd druk bezig om Perron 11 in de markt te zetten als een nieuw behanglabel, vandaar dat het behang ook direct op de homepage staat. Via een banner onder het zijmenu kun je naar de geboortekaartjessite, die voorlopig nog de oude look heeft, maar nu een zelfstandige homepage heeft met een eigen URL, namelijk http://geboortekaartjes.perron11.nl. De stempels zijn vanaf nu alleen via de stempelwebshop Moosmade verkrijgbaar en de wenskaarten voorlopig even niet. Misschien dat we die over een poosje wel via Sendasmile gaan aanbieden, maar dat is nog niet zeker. Ook het hele websitegedeelte met webdesign, illustraties en ontwerp hebben we weggelaten. We hopen dat het zo allemaal wat overzichtelijker is geworden en dat het duidelijker is waar Perron 11 voor staat.

 

Meer mogelijkheden

De komende dagen zullen we nog wat puntjes op de i moeten zetten. Een hoop konden we achter de schermen voorbereiden, maar een aantal zaken kunnen we pas aanpassen nu we 'live' zijn. Dus wie weet kom je hier en daar nog kleine schoonheidsfoutjes tegen die we nog aan het wegwerken zijn. Ook worden de bestelmogelijkheden uitgebreid. Straks kun je bijvoorbeeld bij het bestellen van behangfiguren kiezen of je een doe-het-zelfpakket of uitgeknipt behangfiguur wil hebben. Er blijft dus de komende tijd genoeg werk aan de winkel. Hoe dan ook: we zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Reacties:

Cees Muurstickers schreef op 24-mrt-2016 10:59:

Super leuke blog om te lezen! Groet Cees


Link: http://www.topmuurstickers.nl/

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk