WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamer inspiratie monsters in de babykamer

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:06-mrt-2014 09:55

We maken altijd graag ons behang op maat voor klanten. Voor deze klant maakten we het posterbehang Ploe en de Monstermakkers zodanig, dat het precies op de wand past en alle illustraties op het behang goed uitkomen tussen de meubels. Daarvoor moesten wel wat schuiven met de illustraties, want er kwam bijv. een kast in de rechterhoek. En monsters, dié wil je natuurlijk niet achter de kast, dus maakten we gewoon een nieuwe compositie. lees meer

 

Een monsterkamer als verrassing

Deze klant had al eerder behang bij ons gekocht en nu kwam ze weer terug. Dit keer echter niet voor zichzelf, maar voor haar hoogzwangere zus. Die wilde ze verrassen door de complete babykamer te behangen en in te richten, op een dag dat zuslief de deur uit was. Omdat ze wist dat haar zus een jongetje zou krijgen, koos ze voor een monsterkamer met onze monsters Ploe en de Monstermakkers. Hoewel dat natuurlijk best stoere monsters zijn, zijn ze ook grappig en lief genoeg voor een babykamer.

 

 

kinderkamer met monster behang sfeerbeelden en foto's

 

Behang aanpassen aan de hand van een tekening

Vooraf had de klant goed nagedacht welke meubels waar zouden komen en alles opgemeten. Aan de hand van een tekening konden wij de aangepaste compositie van het behang daarop aanpassen. Ook was een van haar wensen om de binnenzijde van de kledingkast te bekleden met het patroon van de heuvels. Een muursticker van monster Greta op de wand naast de kast en een mini-muursticker van monster Neo in de kast, maakten het plaatje compleet. De accessoires in dezelfde kleuren zoals de gele stoel, het stoffen vliegtuigje, de cactusjes en de gele schoentjes maken de kamer verder helemaal af.

 

Naderhand schreef de klant: "Het is goed gelukt met het behangen, ik heb het alleen kunnen doen en het ging zeer vlot. De kamer is ondertussen af en we hebben zondag een 'onthullingsfeestje' gehouden. Mijn zus en haar vriend waren zeer, zeer blij en vonden het prachtig! Iedereen was onder de indruk van het behang!" Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar we vinden het kamertje ook een mooi geheel geworden met de bijpassende accessoires.

 

Wil jij ook een monsterkamer voor je zoon?

We hebben dit monster posterbehang in verschillende variaties, maar we kunnen het behang ook op maat maken. Daarnaast hebben we behang met monstertjes patroon en monster muurstickers. Meer weten? Plaats hieronder een reactie of neem contact met ons op! 

 

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk