WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamer inspiratie: kinderkamer met eekhoorn behang

Sofieke

Auteur: Sofieke. Gepost op:05-nov-2013 11:20

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de kinderkamer van Ton. 

lees meer

 

"Het behang van het Eekhuis heeft de inrichting van de kamer bepaald."
 

Hoe ben je bij Perron 11 terecht gekomen en voor welk behang heb je gekozen?

"Door het toeval. Of het lot. In ieder geval heeft Google ons op weg geholpen. Via een zoekterm zoiets als ‘origineel behang’  kwamen we op de site terecht. Toen ging het snel. We hebben gekozen voor het eekhuis. Of in de woorden van onze dochter: ‘Mama en baby eekhoorn die op bezoek gaan bij oma’. Het behang sprak ons meteen aan: origineel, vrolijk, mooie kleuren, niet te druk en ideaal voor een meisjeskamer. We zochten een behang, omdat het de kamer meteen een warme uitstraling geeft. Uiteindelijk hebben we ook de andere muren geschilderd in een taupe kleur die mooi aansluit bij het behang. We hebben lang gestruind op internet. Maar toen we dit behang zagen, was de keuze snel gemaakt. "

 

 

Hoe ging het behangen?

"Met ingehouden adem plakten we de eerste banen tegen de muur. Bang voor luchtbobbels, een niet aansluitende tekening, loslatend papier. Het plakken ging echter wonderbaarlijk makkelijk. Ook als je geen rasechte klusser bent. Het behang zit strak tegen de muur. We krijgen er zelfs complimenten over!"

 

kinderkamer babykamer meisjeskamer behang

 

Hoe is het kamertje verder ingericht?

"Het behang heeft uiteindelijk de inrichting van de kamer bepaald. Dat hadden we van tevoren niet bedacht, het is zo ontstaan. Zo hebben we bijvoorbeeld een eekhoornlamp gekocht. En boomtakken op het behang vormen een kapstok boven de commode. De bruine kleur van de boom komt terug in de gordijnen en de kast, het roze in de inbouwkast." 


behang kinderkamer babykamer meisjeskamer eekhoorn roze

 

Ben je tevreden?

"Absoluut. We hadden van tevoren niet gedacht dat het behang zo mooi zou zijn. En dat het zo makkelijk op de muur te plakken was. Nu maar hopen dat het lang gespaard blijft van verf, stiften en vieze vingers!"


behang kinderkamer babykamer meisjeskamer eekhoorn roze


(Tip: Het behang van Perron 11 kan afgenomen worden met een natte doek. Vlekken van vieze vingers zijn dus te verwijderen!)

 

Wat vind jij van de kinderkamer van de dochter van Ton? Laat je reactie hieronder achter! 

Wil je zelf foto's van jouw kinderkamer delen met (toekomstige) klanten van Perron 11? Wij horen het heel graag!

Reacties:

Suzanne schreef op 09-sep-2014 22:43:

Waar heb je dat behang gehaald?

Jennifer van der Meer schreef op 17-sep-2014 10:18:

Beste Suzanne, Ik zie je berichtje nu pas. Maar dat behang is van ons (Perron 11) en kun je hier vinden in de webshop: http://www.perron11.nl/kinderbehang/posterbehangdetails/het-eekhuis-roze Groetjes, Jennifer


Link: http://www.perron11.nl/kinderbehang/posterbehangdetails/het-eekhuis-roze

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk