WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamer inspiratie: kinderkamer monsterbehang vliegtuig

Sofieke

Auteur: Sofieke. Gepost op:12-nov-2013 10:41

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de babykamer van Marije met een deel van de monstermural! 

lees meer

 

"Ik ben een zeurpiet met kleuren, maar het zat op kleurgebied helemaal goed."
 

Hoe ben je bij Perron 11 terecht gekomen en voor welk behang heb je gekozen?

"Ik vond jullie eigenlijk gewoon via google, maar ik had het idee dat ik jullie al eens in een woonblad had zien staan. Ik heb een klein stukje van de monsters, die met het vliegtuig. Ik twijfelde eigenlijk (heel lang en heel erg) tussen behang van andere merken en de monsters in het vliegtuig. Van jullie website was het me wel meteen duidelijk welke ik leuk vond. Ik wilde niet een hele muur behangen, maar een strook, en met patroon behang vond ik dat toch niet zo leuk. Het poster-achtige was een factor in de uiteindelijke beslissing, en ook dat ik verzon dat ik zo'n monster kon namaken als knuffel. "   


 babykamer inspiratie kinderkamer jongens monsters babykamer kinderkamer inspiratie jongens monsters

 

Hoe ging het plakken?

"Goed! We hebben maar weinig ervaring met behang, maar het viel erg mee."

 

Hoe is het kamertje verder ingericht?

"Het was me duidelijk dat ik niet een kant en klare babykamer wilde, maar iets met oude en nieuwe spulletjes door elkaar, en veel eigen "naaisels". De wieg is een familiestuk, die heb ik opnieuw bekleed, we hadden een kast die we voor servies gebruikten van de kringloop, de commode stond eerst in de keuken in een andere kleur... Enzovoort! Het behang maakte alles wat vrolijker en bracht wat kleur." 

 

Ben je tevreden?

"Erg tevreden met het resultaat. Ik vind het leuk dat het anders dan anders is, en niet te zoetig. Ik ben ook een erge zeurpiet met kleuren, en het was fijn dat het op kleurgebied helemaal goed zat. Ik raad het iedereen aan, op Facebook waren er een hoop mensen die vroegen waar het behang vandaan komt, en ik stuur ze allemaal door!"

 

babykamer kinderkamer inspiratie monsters jongens babykamer kinderkamer inspiratie monsters jongen

 

Wat vind jij van de babykamer van Marije? Laat je reactie hieronder achter! 

Wil je zelf foto's delen met (toekomstige) klanten van Perron 11? Wij horen het heel graag!

 

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk