WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamer inspiratie: Monster muurstickers met strandhuis

Sofieke

Auteur: Sofieke. Gepost op:18-nov-2013 10:10

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de kinderkamer van Thea waar zij een prachtig strandhuis tekende voor onze monster muurstickers! 

lees meer

 

"Ik vind de monster muurstickers geweldig, ze zijn lekker stoer".
 

Thea: "Ik heb meegedaan aan een winactie op facebook van Beeezz waar ik muurstickers van Perron 11 gewonnen heb. Ik was nog op zoek naar wat moois voor op de slaapkamer van onze zoon van 4. Ik vond meteen de monster muurstickers al geweldig, ik hou van kleur en ze zijn lekker stoer. Onze zoon mocht kiezen en ging ook meteen voor de monster muurstickers, het was wel even twijfelen welke dan precies maar hij heeft er toch zes gekozen: Ploe, Luigi, Slapie, Neo, Slurfer en Buzzy.
Maar toen.....zomaar op de muur plakken is niet leuk, dus ik heb samen met mijn zoon "gebrainstormd". Ik zei dat de monsters toch ook ergens moesten wonen en volgens hem moest dat in een strandwachtershuis (ik denk dat dat idee uit een Spongebob aflevering komt).


Op internet heb ik een leuk strandwachthuis gezocht en die met muurverf op de muur geschilderd. En daarna mocht hij kiezen welk monster waar ongeveer kwam. Plakken ging vrij makkelijk, al was het soms eventjes stoeien met wat lange ledematen. Het zit er nu een half jaar op en het zit nog perfect! 

We hebben meubels van steigerhout dus daar past alles bij, de tegenoverliggende muur is groen met wegen en autostickers. Dat past niet helemaal bij elkaar maar mijn zoon vindt het geweldig en ik heb nu nog geen zin om een muur van 5 meter na 2,5 jaar al weer over te schilderen dus dat komt als hij weer wat ouder is. Al met al ben ik heel tevreden, ik krijg erg veel leuke reacties en wij vinden het Monsterstrandhuis zeer geslaagd!"

 

Monster muurstickers strandhuis muurdecoratie diy
 

 

Wat vind jij van de babykamer van Thea? Laat je reactie hieronder achter! 

Wil je zelf foto's delen met (toekomstige) klanten van Perron 11? Wij horen het heel graag!

 

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk