WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamer inspiratie: posterbehang in paars en blauw

Sofieke

Auteur: Sofieke. Gepost op:22-okt-2013 19:13

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de babykamer van Ellemieke. 

lees meer

 

"Ik zat met een paars gordijn, maar het moest wel echt een jongenskamer worden"
 

Hoe ben je bij Perron 11 terecht gekomen en voor welk behang heb je gekozen?

"De kamer van onze dochter moest omgeturnd worden tot jongenskamer. Bij het eerste kind hebben we alle meubels etc. nieuw gekocht en vrijwel alles ging nu mee naar haar nieuwe kamer. Het enige dat bleef hangen was een paars rolgordijn. De commode en het bedje voor onze zoon kregen we tweedehands van mijn zus, dus dit keer waren we goedkoop uit. Maar omdat ik vond dat ook hij een mooi kamertje moest krijgen mocht de aankleding dus wat meer aandacht en geld kosten.

Vond het wel zo leuk om het kamertje weer echt een nieuwe look te geven. Het kamertje is niet zo heel groot en meer dan een commode en een bed wilde ik er niet inzetten, dus leek een leuk behangetje als eyecatcher me een goed idee. Via Google en enkele sfeerimpressie sites kwam ik het behang met de grachtenpandjes tegen en was ik eigenlijk direct verkocht. Met name omdat er mogelijkheden waren om aanpassingen in kleur en formaat te doen. Ik zat immers met een paars gordijn maar het moest wel echt een jongenskamer worden. Na mailcontact bleken mijn wensen goed mogelijk. De kleur paars gecombineerd met blauw en de huisjes aangepast aan het hoekje in de muur en rekening houdend met een airconditioning aan het plafond. Als snel kwam er een ontwerp wat na kleine aanpassingen perfect was en helemaal aan mijn wensen voldeed."
 

Kinderkamer blauw paars jongen babykamer    Kinderkamer blauw paars babykamer vliegtuig

 

Ging het behang plakken moeilijk of makkelijk?

"Het plakken was zo simpel als op de site al was aangeven. Het behang zit erg praktisch en goed aangegeven als banen op een rol. Zelfs in een oud huis, waar de muren niet allemaal recht zijn, is het ons als onervaren behangers goed gelukt om alles aansluitend te krijgen."
 

Hoe is het kamertje verder ingericht?

"In combinatie met de tweedehands commode en bedje is het een heel eigenzinnig kamertje geworden waarbij het behang absoluut de eyecatcher geworden is. Nadat ik het behang besteld had heb ik als verlichting nog een lamp in de vorm van een vliegtuig gekocht, maakte het kamertje helemaal af." 


Kinderkamer babykamer paars blauw huisjes   Kinderkamer grachtenpandjes vliegtuigen behang
 

En het geboortekaartje?

Voordat we het behang hadden uitgezocht werden we het maar niet eens over een geboortekaartje. Maar toen het behang eenmaal was uitgezocht, was ook die keus snel gemaakt. Aangezien we de geboortekaartjes inlijsten wilde ik hetzelfde formaat kaartje als destijds bij onze dochter. Ook dit was, hoewel op de site geen standaardformaat, geen enkel probleem. Wederom in overleg al snel een geweldig ontwerp en super goede en persoonlijke service bij de aflevering ervan. We krijgen nog altijd erg leuke reacties op zowel de kamer als op het geboortekaartje."

 

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk