WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamerinspiratie monsterkamer met muurstickers

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:28-mei-2014 10:04

Monsters in de kinderkamer te eng? Welnee, stoere jongens slapen prima in een echte monsterkamer! Zeker in een kamer met monster Ploe en zijn makkers, want die jagen juist de écht enge monsters voor je weg. Met een aantal (grote) muurstickers tover je de kinderkamer makkelijk om tot een stoere monsterkamer. Hoe? Kijk mee in de kamer van Loek!

lees meer

Collage van monsterkamer met muurstickers

 

 

Grote monster muurstickers

Soms kunnen vragen van klanten ertoe leiden dat bepaalde muurstickers eerder in de collectie komen. Zo vroeg de moeder van Loek mij onlangs of we geen grote muurstickers van de voertuigen van de monsters konden maken, zoals ze ook op het monster Ploe posterbehang staan. Ik zat er al een tijdje aan te denken om muurstickers te maken van het vliegtuig, de monstertruck en het monsterclubhuis en dus zette ik er wat meer vaart achter.

 

Zelfgemaakt dekbedovertrek en kussenhoes

Loeks moeder koos uiteindelijk voor het monster vliegtuig, de uitkijktoren en een aantal losse monsters. Ook hadden we nog 1 monster knuffelkussen over van de Woonbeurs (speciaal voor ons gemaakt door Suzzig), die kreeg ook een mooi plekje bij Loek! Loeks moeder maakte er zelf een mooi bijpassend dekbedovertrek, een aankleedkussenhoes en een prikbord bij. Samen met dit leuke ledikantje en de bijzondere commode vinden wij het een super leuke en originele monsterkamer geworden! Loek is zelf ook erg blij met zijn nieuwe peuterkamer. En dat vinden we natuurlijk het allerbelangrijkst!

 

Ook een monsterkamer?

Wil jij ook een monsterkamer voor jouw zoon? Bekijk dan hier onze collectie:

- monster muurstickers

- monster posterbehang

- behang met monsterpatroon

 

Ook leuk: monster schriftjes!

Reacties:

Saskia schreef op 09-nov-2015 00:34:

Wij hebben op de kamer van onze zoon het monsterbehang. Het is kwalitatief super goed behang waardoor het lekker snel op de muur te verwerken is en het staat geweldig leuk! Ik zou het leuk vinden als er stof of kant en klare dekbedovertrekken zouden komen om het thema leuk door te zetten in de kamer... Is dit mogelijk?

Jennifer schreef op 08-mrt-2016 13:59:

Hallo Saskia, Door een technisch probleempje in ons systeem heb ik jouw reactie helemaal over het hoofd gezien. Mijn excuses daarom voor deze late reactie! We zijn bezig met een textielcollectie met onder andere dekbedovertrekken en gordijnen, ook van de monstertjes. We zitten echter nog in de fase van het selecteren van de juiste producent, daarom duurt het waarschijnlijk nog even voordat de textielcollectie verkrijgbaar is. Hou de website in de gaten of volg ons op Facebook, daar komt het zeker op te staan als het eenmaal zover is! Heel leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het behang en dat het zo leuk staat!

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk