WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kwaliteits muurstickers met blijven plakken garantie

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:18-okt-2013 11:44

Sinds kort hebben wij naast onze zelfklevende behangbomen en behangfiguren ook muurstickers in de collectie. Het heeft tijd gekost voordat wij hierzelf klaar voor waren, want ook wij hadden zo onze vooroordelen over muurstickers. We vonden ze vaak te plastic, ze zouden na een tijdje van de muur komen etcetera.

lees meer

 Tot onze producent dit prachtige materiaal vond: een matte non-permanente dropline dat super blijft zitten. En gedrukt met milieuvriendelijke inkt! Mogen we jou ook overtuigen?

 

Muurstickers met kwaliteit

We hebben er al heel wat testjes mee gedaan en na elke test worden alleen maar enthousiaster over ons muursticker materiaal. Allereerst: het plakt echt op allerlei ondergronden, ook die als moeilijk worden beschouwd. Een steigerhouten bedje? Gaat prima! Over behang met lichte structuur? Dat wordt meestal afgeraden bij muurstickers, maar die van ons plakken zelfs over glasvezelbehang. Oke, een gespachtelputste muur gaat dan weer niet (maar wat bijft daar wel op zitten?), maar verder plakken de muurstickers op vrijwel elke redelijk vlakke ondergrond. 

 

 

Op de Woonbeurs hadden we drie monster muurstickers op de wand geplakt. Mijn zoontje kon het niet aanzien dat ze  na afloop van de beursweek in de vuilnisbak zouden belanden, dus plakte ik de muurstickers op een stuk plastic, rolde het op en plakte ze de volgende dag op de wand van zijn kamer. En... ze plakken nog perfect! 

 

De voordelen van onze muurstickers op een rij? 

- matte uitstraling met lichte structuur waardoor ze er niet plastic uitzien (behang-look)

- de dropline structuur zorgt dat ze gegarandeerd zonder bubbels te plakken zijn

- makkelijk te herpositioneren

- plakken op zeer veel ondergronden, ook de wat moeilijkere

- blijven langdurig zitten (met plakgarantie, mits geplakt op een redelijk vlakke ondergrond)

- verwijderbaar. Dit is evt eenvoudiger te maken met behulp van een fohn. Elke non-permanente kleefstof wordt in de loop der jaren meer permanent. Door verwarming wordt de lijm echter weer vloeibaar en is verwijderen makkelijker

- gedrukt met milieu- en kindvriendelijke inkt op waterbasis volgens speciaal procede

- t.o.v. onze behangfiguren: ze worden netjes op de contour uitgesneden geleverd en kleefkracht is hoger waardoor meer ondergronden mogelijk zijn

 

Tsja, onze muurstickers zijn inderdaad wel iets duurder dan de stickers van sommige andere aanbieders. Maar ja, dan heb je ook wel een mooie, fijn verwerkbare muursticker van goede kwaliteit en bovendien mét blijven-plakken-garantie! 

 

Ben je overtuigd? Kijk snel welke muurstickers wij momenteel in de collectie hebben! Nog niet wat je zoekt? We breiden onze collectie de komende tijd verder uit, dus kom graag nog eens terug. 

 

 

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk