WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Moet een meisjeskamer altijd roze zijn?

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:01-jul-2013 10:54

Ik vind van niet! Natuurlijk, roze is leuk en lief. Maar er zijn zoveel andere mooie kleuren waarmee je een echte meisjeskamer kunt maken. Vanmorgen ontving ik deze foto's van een klant, die een babykamer inrichtte met slechts een paar roze accenten en ons patroonbehang RetroBloem grijs-groen als basis. Een mooi voorbeeld van een sfeervolle meisjeskamer zonder veel roze.lees meer

 

 

Kast vol roze

Begrijp me niet verkeerd: acht jaar geleden was ik zwanger van mijn dochter en al ver voor de geboorte hing haar kast vol met roze kleertjes. Haar geboortekaartje was magenta. Ik zag mijn meisje al voor me in een roze jurkje met roze strikjes in haar haren. De eerste jaren voldeed ze zelf ook graag aan dat beeld. Maar ineens kwam de omslag: roze kon in haar ogen ècht niet meer!

 

Meisjesachtig

En toen kwam ik er achter dat het best lastig is om leuke spullen te vinden voor kleine meisjes die niet zo dol zijn op roze en toch van echte meisjesdingen houden. Dus sindsdien maak ik graag ontwerpen voor meisjes in alle andere mooie kleuren die er zijn. En laat ik graag zien dat een meisjeskamer ook heel leuk kan zijn zonder (of met een beetje) roze. Tot ik weer eens 's ochtends opsta en ècht zin heb ik roze, want dat heb ik zo-nu-en-dan. En dan maak ik iets in roze. Gewoon, omdat het ook een mooie, vrolijke kleur is!

 

meisjeskamer baby groen

 

 

Wat vind jij? Is roze de ultieme kleur voor een meisjesbaby? Zowel in de babykamer als op het geboortekaartje? Of kies jij liever voor wat anders? Laat een reactie achter, ik ben heel benieuwd!

 

En ben je benieuwd naar het behang Retrobloem groen-grijs? Dat vind je hier.

 

 

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk