WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Verkiezing Perron 11 kinderkamer van het jaar 2017/2018

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:09-okt-2014 11:44

Stem nu via onze Facebook pagina op de mooiste kinderkamer van afgelopen jaar met Perron 11 wanddecoratie en maak kans op een muursticker naar keuze t.w.v. max. 50 euro!

 

 

Lees hier hoe je meedoet! lees meer

 

Stemmen

Vanaf nu kun je op onze Facebookpagina stemmen welke foto van een Perron 11 kinderkamer jij de mooiste vindt. Door te stemmen én onze Facebookpagina te liken ding je mee naar de prijs: een muursticker naar keuze t.w.v. max. 50 euro.

 

Uiteraard maken de eigenaren van de kamers ook kans op een prachtige prijs. Hoe meer de foto's gedeeld worden, hoe meer stemmen de foto's krijgen. Wil je dat de kamer van jouw keuze wint? Deel de foto dan gerust zo vaak als je wil! Je mag op maximaal 3 foto's stemmen.

 

Stemmen kan tussen 20 maart en 29 maart 2018. Daarna zal een onafhankelijke jury 3 winnaars selecteren uit foto's met de meeste stemmen. Ook loten we dan welke stemmer de muursticker wi De winnaars zullen 30 maart bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

 

Hoe kun je stemmen?

Ga naar het foto-album op onze Facebookpagina

- Like 1 tot 3 foto's die je het mooiste vindt

- Like de Perron 11 Facebookpagina (klik op de knop 'Volgen' bovenaan)

- Foto's en/of de actie delen mag, maar hoeft niet

 

 

De prijs voor de winnaar van de 'Perron 11 kinderkamer van het jaar'

 

De winnaar van de verkiezing 'Perron 11 kinderkamer van het jaar' wint een bij de kamer passende accessoire naar keuze twv max 100 euro. Dit kan bijv. een op maat gemaakte lampenkap, dekbedovertrek of zelfs zitzak zijn. De 2e en 3e prijs winnen een accessoire twv respectievelijk max 75 euro en max 50 euro. Onder alle stemmers, verloten we een muursticker naar keuze ter waarde max. van € 50,-.

 

 

Lees ook onze actievoorwaarden hieronder.

 

--------------------

 

 

Actievoorwaarden

 

Algemeen

- Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de “Verkiezing Perron 11 kinderkamer van het jaar 2017 / 2018” (verder te noemen: “de actie”) van Perron 11.

- De actie heeft als doel een prijs te verloten onder de deelnemers.

- Het betreft een tijdelijke actie met een looptijd van 15 maart  tot 30 maart 2018.

- Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

 

Deelname

- Door deelname aan de winactie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de deze actievoorwaarden. De organisator behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform de actievoorwaarden handelen.

- Meerdere inschrijvingen per actie is niet toegestaan.

 

Speelwijze

- Deelname aan de actie vindt plaats gedurende de actieperiode. Om deel te kunnen nemen aan deze actie dient de deelnemer uiterlijk 15 maart 2018 per e-mail een foto in te zenden van zijn of haar kinderkamer met behang, muursticker of ander artikel van Perron 11, naar: info@perron11.nl.

- Tussen 20 en 29 maart kan via de Perron 11 Facebook pagina gestemd worden op de mooiste kinderkamer. Uit de deelnemers die hebben gestemd en de Perron 11 Facebookpagina een 'like' hebben gegeven wordt ook een prijs verloot.

- De selectie van de winnende deelnemers en de daaraan verbonden prijs geschiedt achteraf door het team van Perron 11 en wordt gekozen uit de foto's waarop de meeste publieksstemmen zijn gevallen.

- De winnaars worden na afloop van de actie op de website www.perron11.nl en de Facebook pagina van Perron 11 bekend gemaakt (met naam).

- Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

 

Prijs

- De winnaar van de mooiste Perron 11 kinderkamer wint een bij de kamer passende Perron 11 accessoire naar keuze t.w.v. maximaal 100 euro. Dit kan bijv. een op maat gemaakte lampenkap, dekbedovertrek of zelfs zitzak zijn. De toevoeging van een naam of tekst naar keuze is hierbij mogelijk.

- De 2e prijs bestaat uit een Perron 11 accessoire twv respectievelijk max 75 euro.

- De 3e prijs bestaat uit een Perron 11 accessoire twv respectievelijk max 50 euro.

- Perron 11 behoudt het recht voor ideeën te weigeren indien de gestelde eisen van de deelnemer niet voldoen aan de stijl van Perron 11 of de ideeën voortkomen uit ontwerpen van andere merken / ontwerpers.

- Perron 11 behoudt zich het recht voor om het uiteindelijke ontwerp of een variatie daarop op te nemen in haar eigen collectie.

- De winnende stemmer wint een Perron 11 muursticker naar keuze t.w.v. max € 50,-.

 

Overige voorwaarden

- De winnaar heeft tot drie maanden na bekendmaking van de uitslag de tijd om zijn of haar keuze voor een accessoire / artikel aan Perron 11 bekend te maken.

- Indien een winnaar zijn of haar prijs niet binnen de genoemde periode heeft geclaimd, vervalt het recht op de prijs.

- Indien een winnaar een artikel wenst waarvan de verkoopprijs hoger is dan het gewonnen budget, is dit mogelijk tegen bijbetaling van het verschil. 

- Prijzen kunnen niet geheel of gedeeltelijk worden uitgekeerd in contanten.

- Prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

 

Medewerking en gegevens/ privacy

- Door deelname aan deze Actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Perron 11 om hun namen en de ingestuurde foto’s voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

- De gegevens die Perron 11 verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

- De gegevens zullen niet worden verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

 

Aansprakelijkheid

- Perron 11 is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook , direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdende met deze actie.

 

Slotbepaling

- Perron 11 is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk