WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Verkiezing Perron 11 kinderkamer van 2014

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:09-okt-2014 11:44

Stem nu via onze Facebook pagina op de mooiste kinderkamer met Perron 11 wanddecoratie en maak kans op een muursticker naar keuze t.w.v. 100 euro!

Of heb jij in jouw kinderkamer behang, een muursticker, of behangfiguur van Perron 11 op de wand? Stuur dan snel nog een foto in om mee te doen aan de verkiezing 'Perron 11 kinderkamer 2014' en maak kans op een mooie prijs!

 

Lees hier hoe je meedoet! lees meer

 

Vanaf nu kun je op onze Facebookpagina stemmen welke foto van een Perron 11 kinderkamer jij de mooiste vindt. Door te stemmen én onze Facebookpagina te liken ding je mee naar de prijs: een muursticker naar keuze t.w.v. 100 euro.

 

Uiteraard maken de eigenaren van de kamers ook kans op een prachtige prijs. Hoe meer de foto's gedeeld worden, hoe meer stemmen de foto's krijgen. Wil je dat de kamer van jouw keuze wint? Deel de foto dan gerust zo vaak als je wil! Je mag op maximaal 3 foto's stemmen.

 

De actie sluit op 30 november en op 1 december zal een onafhankelijke jury een winnaar selecteren uit de top 3 van foto's met de meeste stemmen. De winnaar van de muursticker wordt dan ook bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

 

Hoe kun je stemmen?

Ga naar het foto-album op onze Facebookpagina

- Like 1 tot 3 foto's die je het mooiste vindt

- Like de Perron 11 Facebookpagina (klik op de knop 'Volgen' bovenaan)

- Foto's en/of de actie delen mag, maar hoeft niet

 

 

De prijs voor de winnaar van de 'Perron 11 kinderkamer 2014'

 

De winnaar van de verkiezing 'Perron 11 kinderkamer 2014' wint een exclusief op maat ontworpen behang van Perron 11, ter waarde van € 1000,-. Dit kan een behang zijn voor een wand van maximaal 16 m2 van een andere kinderkamer, maar ook voor een andere ruimte in huis, bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, keuken of de badkamer. Onder de stemmers van de winnende foto, verloten we een muurstickers naar keuze ter waarde van € 100,-.

 

Hoe doe je mee?

 

- Mail ons je mooiste foto (maximaal 3 stuks) waarop ons behang of muursticker duidelijk is te zien

- Zet in je mail je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Deze gegevens komen niet bij de foto op Facebook, maar gebruiken we alleen om met je in contact te komen als je de winnaar bent

- Heb je het behang of de muursticker in een winkel gekocht, vermeld dan de winkelnaam + plaats

- Heb je ons al eerder een foto gestuurd, dan kun je natuurlijk ook gewoon meedoen! Omdat we de ingestuurde foto's niet opslaan met je NAW-gegevens erbij, verzoeken we je de foto('s) nogmaals naar ons te mailen 

 

Lees ook onze actievoorwaarden hieronder.

 

--------------------

 

 

Actievoorwaarden

 

Algemeen

- Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de “Verkiezing Perron 11 kinderkamer van 2014” (verder te noemen: “de actie”) van Perron 11.

- De actie heeft als doel een prijs te verloten onder de deelnemers.

- Het betreft een tijdelijke actie met een looptijd van 1 november tot 30 november.

- Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

 

Deelname

- Door deelname aan de winactie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de deze actievoorwaarden. De organisator behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform de actievoorwaarden handelen.

- Meerdere inschrijvingen per actie is niet toegestaan.

 

Speelwijze

- Deelname aan de actie vindt plaats gedurende de actieperiode. Om deel te kunnen nemen aan deze actie dient de deelnemer per e-mail een foto in te zenden van zijn of haar kinderkamer met behang, een behangfiguur of muursticker van Perron 11, naar: info@perron11.nl.

- Vanaf 1 november kan via de Perron 11 Facebook pagina gestemd worden op de mooiste kinderkamer. Uit de deelnemers die hebben gestemd en de Perron 11 Facebookpagina een 'like' hebben gegeven wordt ook een prijs verloot.

- De selectie van de winnende deelnemers en de daaraan verbonden prijs geschiedt achteraf door het team van Perron 11 en wordt gekozen uit de top 3 waarop de meeste publieksstemmen zijn gevallen.

- De winnaars worden na afloop van de actie op de website www.perron11.nl en de Facebook pagina van Perron 11 bekend gemaakt (met naam).

- Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

 

Prijs

- De winnaar van de mooiste Perron 11 kinderkamer wint een exclusief op maat ontworpen behang of muursticker van Perron 11, ter waarde van € 1000,-.

- Dit kan een behang zijn voor een wand van maximaal 16m2 van een andere kinderkamer, maar eventueel ook voor een andere ruimte in huis, bijv. woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer. Een muursticker (velformaat maximaal 7,5 meter) behoort ook tot de mogelijkheden.

- In samenspraak met de winnaar wordt een nieuw behang voor de betreffende ruimte ontworpen. De winnaar kan hiertoe eigen onderwerpen, kleuren en andere ideeën inbrengen, mits Perron 11 dit kan uitwerken in haar eigen stijl (gericht op kinderen of volwassenen al naar gelang de gekozen ruimte).

- Perron 11 behoudt het recht voor ideeën te weigeren indien de gestelde eisen van de deelnemer niet voldoen aan de stijl van Perron 11 of de ideeën voortkomen uit ontwerpen van andere merken / ontwerpers.

- Perron 11 behoudt zich het recht voor om het uiteindelijke ontwerp of een variatie daarop op te nemen in haar eigen collectie.

- De winnende stemmer wint een Perron 11 muursticker naar keuze t.w.v. € 100,-.

- Prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

 

Medewerking en gegevens/ privacy

- Door deelname aan deze Actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Perron 11 om hun namen en de ingestuurde foto’s voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

- De gegevens die Perron 11 verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

- De gegevens zullen niet worden verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

 

Aansprakelijkheid

- Perron 11 is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook , direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdende met deze actie.

 

Slotbepaling

- Perron 11 is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk