WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Woonmodekleur zwart: gedurfd en eigenzinnig

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:11-jan-2013 09:38

Zwart in je interieur: het mag weer! Een stijlvolle zwarte bank, zwarte accessoires, of - voor wie durft - zwart op de muur. Zwart is mysterieus, dramatisch, geraffineerd maar ook bijzonder chique. Zeker in combinatie met accenten als  bloedrood, burgundy, metallic, turqoise, legergroen of marineblauw. Wie durft?lees meer

 

Interieur met behang zwart Flower Night van Perron 11

 

In het voorjaar van 2012 ontwierp ik het bovenstaande behang met grafisch bloempatroon in zwart met accentkleuren turqoise en bloedrood. Ik liet proeven drukken en was meteen weg van de intensiteit van de kleuren. Het leek mij prachtig voor in de slaapkamer: verleidelijk, mysterieus, sexy maar stijlvol en toch vrolijk door de bloemen. Ik zag het ook voor me op een wand in een woonkamer die een flinke oppepper kan gebruiken. Of in een restaurant of club. Maar zouden mensen het aandurven? Zwart blijft immers een gewaagde kleur voor op de muur...

 

Zwart als woonmodetrend

Ik liet het ontwerp maar weer even voor wat het was en besloot het in elk geval voor onze eigen slaapkamer te gebruiken als we die opnieuw gaan behangen. En toen las ik een paar maanden geleden een artikel van het Perscentrum Wonen las met als kop: Woonmodetrend Black Out! Een inspirerend artikel vol prachtige foto's waarin zwart zelfs de basiskleur is van een interieur. Leuk! Het inspireerde mij om weer verder te gaan met het ontwerp en zie: het behang staat nu op de site. Durf jij het aan, zwart op de muur? En voor welke ruimte vind jij een dergelijk behang geschikt?

Reacties:

Bo schreef op 22-nov-2015 10:59:

Heey! Ik ben helemaaaaal weg van jouw behang!! Ik ben nu opzoek naar een behang voor me kamer en dit is de enige tot nu toe dat me aanspreekt. Waar kan ik 'm bestellen? Is het ook mogelijk ipv turqiouse en rood kleur grijs en roze? Waae kan ik zo iets bestelleeeeen!!

Gh van den Berg schreef op 30-jun-2016 17:08:

behang zwart flower night ...prachtig. Maar is dit nog te koop en waar ?

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk