WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Wordt jouw kamer kinderkamer van het jaar?

Jennifer van der Meer

Auteur: Jennifer van der Meer. Gepost op:02-mrt-2018 14:06

Heb jij in jouw kinderkamer een product van Perron 11 en ben je trots op het resultaat? Doe dan mee aan de verkiezing 'Perron 11 kinderkamer van het jaar' en maak kans op een mooie prijs! Benieuwd hoe je meedoet en wat je kunt winnen? Lees dan gauw verder!

lees meer

 


Hoe doe je mee?

Wil je meedoen, stuur ons dan nu je mooiste kinderkamer foto met daarop het Perron 11 product naar info@perron11.nl, dan plaatsten wij deze op Facebook. Heb je het afgelopen jaar al een foto naar ons gestuurd en wil je met die foto mee doen aan de wedstrijd, laat het ons dan even weten. Het insturen van de foto kan tot 15 maart.

Vanaf 20 maart kunnen bezoekers van onze Facebook pagina stemmen welke kinderkamer ze de mooiste vinden. Hoe meer de foto's gedeeld worden, hoe meer stemmen de foto's krijgen. Een professionele styliste selecteert uit de foto's met de meeste stemmen drie winnaars.

De actie sluit op 29 maart en de winnaars worden bekend gemaakt op 30 maart .

 

Wat kun je winnen?

De hoofdprijs is een leuke bijpassende accessoire ter waarde van max. € 100,-.

De tweede prijs wint een accessoire van max. € 75,-.

En de derde prijs een accessoire van € 50,-.

Ook onder de stemmers verloten we een prijs, nl. een Perron 11 muursticker ter waarde van max. € 50,-. Hoe vaker je stemt, hoe meer kans je maakt. Voor overige actievoorwaarden kun je hier kijken.


 

Fototips

Natuurlijk gaat de wedstrijd niet over jouw kwaliteiten als fotograaf, maar over jouw kamer. Met een simpele foto van een mooie kamer kun je natuurlijk gewoon winnen! Toch kunnen de foto's die je instuurt helpen bij hoeveel stemmen je krijgt op Facebook.

Daarom geven we hieronder een paar tips

- Of je de foto maakt met je mobiel of een dure spiegelreflexcamera hoeft niet uit te maken, maar zorg uiteraard wel voor een mooie scherpe foto.

- Je mag meerdere foto's insturen, bijvoorbeeld van verschillende hoekjes van de kamer en andere leuke details dan alleen het Perron 11-product, bijvoorbeeld ook een close-up van een leuke accessoire. Wij maken dan een collage van de (mooiste) foto's die een goed overzicht van de kamer geven. Je mag ook een zelfgemaakte collage insturen. Meer (sfeer)foto's zorgen vaak voor meer publieksstemmen!

- Maak de foto's liefst bij natuurlijk (dag)licht en zo mogelijk wanneer je een mooie lichtinval in de kamer hebt. Rechtstreeks zonlicht zorgt lang niet altijd voor het mooiste licht, zacht ochtendlicht geeft daarentegen meestal een fijne sfeer. Experimenteer hier gerust mee op verschillende momenten!

- Je hoeft het Perron 11 product niet alleen / persé recht van voren te fotograferen. Een sfeerfoto vanuit een bepaalde hoek, waardoor ook een deel van de kamer te zien is, kan ook heel goed werken.

- Accessoires geven altijd sfeer aan de kamer en ook aan de foto. Goed dus om die ook in beeld te brengen! Maak het echter niet te bont. Op een foto komt alles al gauw drukker over dan in het echt. Misschien kun je dus beter een paar bijzondere accessoires mooi in beeld brengen en de rest even buiten beeld zetten. Probeer gewoon wat werkt!

- Je kindje erbij? Als je dat wil, mag dat! Mensen vinden dat vaak wel heel leuk, maar het hoeft natuurlijk niet. Bedenk wel dat je foto op Facebook een groot bereik kunnen hebben en vraag je af of je dat wil met je kind erop.

 

Heel veel succes! We zien je foto's graag voor 15 maart tegemoet!

Reacties:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk