Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Behang of muurstickers uit de collectie op maat aangepast

Past de standaardmaat van ons posterbehang (net) niet? Heb je je oog laten vallen op een patroonbehang of muursticker uit de Perron 11 - collectie maar wil je liever een andere kleurcombinatie? Dan pas ik het behang of de muursticker naar wens aan!

 

Posterbehang of fotobehang op maat

Omdat veel klanten mijn fotobehang of posterbehang precies passend gemaakt willen hebben op hun wand, kun je dit eenvoudig via de webshop bestellen tegen een vaste meerprijs. Als ik de maat van het posterbehang voor je aanpas, schaal ik niet alleen de illustratie simpelweg, maar zorg ik er per maatwerkopdracht voor dat de hele illustratie op de beste manier op jouw specifieke muur komt. Ik speel dan met compositie tot die optimaal is. Daarbij kan ik zelfs rekening houden met de plaats van een meubelstuk of raam. Een schuine wand? Of een muur waar een hoekje of een raam in zit? Ik vind dat eerder een leuke uitdaging dan een probleem! Ook de kleuren kun je desgewenst laten aanpassen. Zie bijvoorbeeld de onderstaande foto van ons fotobehang Parijs dat de klant graag met kersenrood wilde. Ook deze kleuraanpassingsoptie kun je 'bestellen' via de webshop. Uiteraard ontvang je altijd eerst een digitaal proefontwerp waarop je nog wijzigingen kunt aangeven. Je behang wordt pas gedrukt als jij tevreden bent!Fotobehang Parijs op maat gemaakt en kleuren aangepast

 

 

Patroonbehang op maat

Heb je een behang met patroon in onze webshop gezien maar wil je het patroon wat groter, kleiner of in een andere kleur? Ook dat kan! Omdat de prijs erg afhangt van je wensen, kun je het beste een offerte aanvragen via mail. Ook hierbij geldt dat ik een digitaal proefontwerp stuur na akkoord op de offerte en dat we pas gaan drukken als het ontwerp is geworden zoals jij had verwacht! 

 

Op onderstaande foto zie je ons autobehang dat ik voor een klant zo aanpaste, zodat het bij drie door de klant uitgezochte kleuren verf van Farrow & Ball zou passen. Een 100% match met een bepaalde verfkleur kunnen we nooit garanderen, omdat verf en drukwerk (behang) heel anders worden opgebouwd qua kleur. Maar na een aantal drukproeven kregen we toch het gewenste resultaat. Ook het dekbedovertrek is op maat gemaakt, passend bij de uitgezochte verfkleuren.   

 

Kinderkamer met patroon behang auto's met aangepaste kleur naar Farrow & Ball verf

 

 

Muurstickers op maat

Ook de maat en eventueel kleuren van mijn muurstickers kan ik voor je aanpassen. Omdat de ontwerpen van de muurstickers onderling erg verschillen en de maatwerk prijs sterk afhangt van je wensen, kun je me het beste even een e-mail sturen met je wensen en ideeën. Dan maak ik graag offerte. Zijn we het eens over de prijs, dan ga ik aan de slag met een eerste digitale proefontwerp. Hierop kun je uiteraard wijzigingen doorgeven, zodat de muursticker pas gedrukt wordt als hij helemaal naar wens is. Omdat het in verhouding een stuk duurder is om één muursticker te drukken dan een hele serie dezelfde, én omdat het drukklaar maken van muurstickers een tijdrovend proces is, zijn maatwerk muurstickers wel een stukje duurder dan de standaad stickers. Het kan hierdoor voorkomen dat een kleinere maatwerksticker duurder is dan de originele muursticker uit de collectie!

 

Maatwerk muursticker van de Dom Utrecht

 

 

 

Bijzondere kastenwand met maatwerk stickers

Wist je dat je een saaie kastenwand heel eenvoudig kan omtoveren tot een echte blikvanger? Kijk hieronder eens deze kast!  Deze klant vroeg of ik een oplossing wist om mijn ontwerp van het behang Amsterdam met Westertoren op hun schuifdeurenkast te plakken. Daar heeft een van mijn leveranciers heel mooi materiaal voor! De klant gaf de exacte maten van de schuifdeuren aan me door, waarna ik het ontwerp precies zo op maat maakte dat de huisjes netjes op de schuifdeuren pasten. Zowel geschikt voor ontwerpen uit de posterbehang als patroonbehang collectie! Wil jij ook zo'n bijzondere kastenwand? Vraag dan een offerte aan!

 

Interieursticker panelen voor op kastenwand

 

 

Beddengoed, lampen of andere kinderkamer accessoires op maat

Wil je een dekbedovertrek of lampenkap passend bij een van onze behangetjes en vind je niks bijpassends in onze collectie? Of wil je een lamp of dekbed passend bij je op maat gemaakte Perron 11 behang? Vraag dan gerust om een offerte! Bij het eerder genoemde maatwerk patroonbehang maakte ik bijvoorbeeld ook een dekbedovertrek. Zie hieronder het resultaat!  O ja, en die andere accessoires? Dat kan - in beperkte mate - ook! Onze producent kan maatwerk gordijnen, zitzakken, sierkussentjes, stof per m2 en kleine bedrukte meubeltjes van het milieuvriendelijke re-board maken. Ik ontwerp ze uiteraard graag op maat!

 

Dekbedovertrek op maat gemaakt

 

 

 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk