Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Exclusief maatwerk: unieke wanddecoratie speciaal voor jou

Wil je een écht persoonlijke muursticker of een behang dat niemand anders heeft? Heb je iets specifieks in je hoofd of zoek je een behang of muursticker maar kun je die nergens vinden? Dan ontwerp ik het graag voor je! Voorwaarde is wel dat het bij mijn stijl past (en die redelijk is breed, gezien onze strakke, getekende en geschilderde illustraties en grafische patronen).

 

 

 

 

MAATWERKMAANDEN

In november en december heb je al een maatwerkontwerp voor een uniek behang voor 85,- euro! Daarvoor maak ik een persoonlijk ontwerp op basis van jouw wensen speciaal voor jouw babykamer, kinderkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken of welke ruimte dan ook. De drukkosten komen hier nog bij en zijn v.a. 30 euro p/m2, afhankelijk het type behang dat je kiest. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooi stevig vliesbehang, maar ook voor acrylbehang of verschillende soorten vinylbehang. 

 

Ook maatwerkmuurstickers zijn in november en december extra voordelig! Een maatwerkontwerp voor een eenvoudige muursticker kost nu tijdelijk slechts 35 euro en een meer complexe 85 euro. De drukkosten hangen van het formaat dat de muursticker moet worden. 

 

Vraag nu een offerte aan! 

 

 

 

Werkwijze bij exclusief maatwerk

Hoe ik te werk ga, hangt mede af van je budget. Vaak kiezen klanten ervoor om foto's en afmetingen van de betreffende wand te mailen en de afstemming via mail en telefoon te laten verlopen. Dat gaat in de meeste gevallen prima! Ik stuur dan een paar eerste schetsen of proefontwerpen via mail en jij kunt daarop reageren. Vervolgens verwerk ik deze opmerkingen in een aangepast ontwerp, tot jij helemaal tevreden bent. Dan gaat het ontwerp naar de drukker.

 

Soms is het echter fijn als als ik de ruimte in het echt zie en 'de sfeer kom proeven'. Ik denk bijvoorbeeld graag mee over wat de beste wand is om te behangen, maar ook eventueel wat je met de andere wanden kunt doen en hoe je de kamer verder kunt aankleden. Maar wat ik tijdens zo'n afspraak vooral graag hoor is jullie verhaal! Wie jullie zijn, wat jullie inspireert en waar jullie van houden. Want zo komen we samen tot een echt uniek en persoonlijk ontwerp! Een intake aan huis kost 75 euro (excl. reiskosten). 

 

Het behang hier boven ontwierp ik speciaal voor een familie in Delft. Omdat de opdrachtgevers nog geen duidelijk beeld hadden van wat het moest worden ben ik eerst bij het gezin thuis langs gegaan. Daar werd duidelijk dat ze veel reisden en deels in Australië woonden. Ook hield de moeder heel specifiek van handgetekende kunst en illustraties, zachte blauw en groentinten en wilde ze graag iets met quotes over reizen en levenswijsheid. Zo ontwierp ik dit posterbehang met het thema reisverhalen waarin handgetekende dieren die de kinderen in Australie en op reis hadden gezien. Een heel persoonlijk behang dus! Daarnaast heb ik twee behangwanden ontworpen voor de kinderslaapkamer, waarop dezelfde dieren terugkwamen maar waarvan het ontwerp wat rustiger was.  Hierboven zie je het behang in de speelkamer.

 

Wat kan nog meer?

Naast behang en muurstickers kan ik oa ook lampenkappen, beddengoed, gordijnen, sierkussentjes en zelfs zitzakken laten maken! Dit hoeft niet te betekenen dat overal hetzelfde ontwerp als de wanddecoratie op gedrukt gaat worden, ik zoek juist graag naar een mooie harmonie! Dat kan bijvoorbeeld ook betekenen dat ik een gordijnstof ontwerp met een bijpassend subtiel patroontje of met enkel een bijpassende kleur, wat dan ook terugkomt in het beddengoed. Ik kijk naar het geheel, zodat het een mooie afstemming wordt! 

 

Kosten exclusieve maatwerk wanddecoratie

Wil jij weten wat een exclusief voor jou ontworpen behang of muursticker kost, eventueel met extra accessoires? Mail dan de maten van je kamer en je wensen of bel 0316-220826 voor een offerte. Of maak een afspraak voor een intake aan huis!

 

 

Maatwerk behang en muurstickers auto's
 

Hierboven zie je een maatwerk behang dat ik ontwierp voor een familie in België. Ze wilden voor de speelkamer graag een behang met eenvoudige autootjes waarop de kleuren van de slaapkamers van de twee jongens terugkwamen. Daan had een groene wand op zijn kamer, terwijl Niels een blauwe wand had. Daarnaast wilden ze graag rood als accentkleur en een grijze basis. Naast het behang ontwierp ik een groeimeter muursticker voor op de speelkamer waar Daan en Niels hun groeivorderingen op konden bijhouden. Tot slot kwamen er naamstickers voor op de deuren van de jongens.

 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk