Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Over Perron 11


Behang en muurstickers als ‘muurverhalen’: wat wordt het verhaal van jouw kinderkamer?


Perron 11 is een Nederlands merk voor behang, posterbehang en muurstickers. We richten ons met name op de kinderkamer en willen met originele ontwerpen, een tikje eigenzinnigheid en een vleugje retro de fantasie van kind én ouders prikkelen. Ons motto: wat wordt het verhaal van jouw kinderkamer? 


Fantasie prikkelen


Met dieren en figuren op de wand die passen bij de belevingswereld van het kind, zijn kinderen graag op hun kamer. Het geeft ze een vertrouwd gevoel, waardoor ze fijn kunnen spelen en slapen. Dat willen wij mogelijk maken met ons behang en muurstickers. Bovendien prikkelen we graag de fantasie van kinderen én hun ouders door ‘muurverhalen’ te maken, zonder teveel in te vullen. Wij maken het begin, het kind mag het verhaal verder invullen.


Standaardcollectie en maatwerk


Het grootste deel van de collectie wordt in eigen studio ontworpen door illustratrice Jennifer van der Meer. Daarnaast werken we met enkele door ons geselecteerde gastillustratoren. Perron 11 heeft een ruime standaardcollectie behang en muurstickers, maar door het directe contact met de ontwerpster kan alles ook op maat (af)gemaakt worden. Daarbij gaan we veel verder dan het simpelweg schalen of uitsnijden van de afbeelding: we passen de compositie zodanig aan dat die perfect op de betreffende wand uitkomt. Dat betekent we rekening houden met ramen, deuren of meubels, dat we soms met een boom schuiven, een dier toevoegen of er zelfs een huis bijtekenen. Ook de kleuren passen we desgewenst aan.


Mens en milieu


Perron 11 heeft mens en milieu hoog in het vaandel staan. Het behang is biologisch afbreekbaar en de muurstickers worden met latexinkt gedrukt waardoor er naderhand geen schadelijke stoffen vrijkomen. Alle producten worden in Nederland geproduceerd om transport te minimaliseren, goede arbeidsomstandigheden te waarborgen en kinderarbeid uit te sluiten. 


De collectie is rechtstreeks bij ons verkrijgbaar in de Perron 11 webshop en daarnaast via circa 80 geselecteerde kinderkamer interieur- en behangspeciaalzaken.

 

Jennifer van der Meer foto Perron 11

Contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

Er zijn geen producten gevonden die aan het filter voldoen. Dit kan gebeuren als javascript is uitgeschakeld. Kies een eenvoudig filter zoals 1 kleur of onderwerp.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk