Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Over Perron 11


Behang en muurstickers als ‘muurverhalen’: wat wordt het verhaal van jouw kinderkamer?

Perron 11 is een Nederlands merk voor behang, posterbehang en muurstickers. We richten ons met name op de kinderkamer en willen met originele ontwerpen, een tikje eigenzinnigheid en een vleugje retro de fantasie van kind én ouders prikkelen. Ons motto: wat wordt het verhaal van jouw kinderkamer? 


Fantasie prikkelen


Met dieren en figuren op de wand die passen bij de belevingswereld van het kind, zijn kinderen graag op hun kamer. Het geeft ze een vertrouwd gevoel, waardoor ze fijn kunnen spelen en slapen. Dat willen wij mogelijk maken met ons behang en muurstickers. Bovendien prikkelen we graag de fantasie van kinderen én hun ouders door ‘muurverhalen’ te maken, zonder teveel in te vullen. Wij maken het begin, het kind mag het verhaal verder invullen.


Rechtstreeks bij de ontwerpstudio

In onze webshop bestel je alles rechtstreeks bij de ontwerpstudio. Dat betekent korte communicatielijnen en korte levertijden. Maar ook dat we de meeste producten desgewenst op maat kunnen maken en graag met je meedenken hoe jouw kinderkamer een echt paradijsje wordt. Maatwerk betekent bij ons écht maatwerk. Wij gaan  veel verder dan het simpelweg schalen of uitsnijden van de afbeelding: we passen de compositie zodanig aan dat die perfect op de betreffende wand uitkomt. We houden rekening met ramen, deuren of meubels, soms verschuiven we een boom, voegen een dier toe of tekenen er zelfs een huis bij. Ook de kleuren passen we desgewenst aan.

Het grootste deel van de collectie wordt in eigen studio ontworpen door illustratrice Jennifer van der Meer. Daarnaast werken we met enkele door ons geselecteerde gastillustratoren.


Mens en milieu


Perron 11 heeft mens en milieu hoog in het vaandel staan. We laten al onze producten bewust in Nederland produceren. Zo weten we zeker dat de mensen die onze ontwerpen omzetten in tastbare producten onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen. Ook zorgt dit voor minder vervoerskilometers en dus een kleinere ‘global footprint’. Waar mogelijk gebruiken we materialen en inkten die beter zijn voor het milieu, zoals ons biologisch afbreekbare vliesbehang.  Onze unieke muurstickers worden met latex gedrukt volgens een speciaal procedée waardoor er naderhand geen schadelijke stoffen vrijkomen. Daarbij kiezen we altijd voor de best mogelijke kwaliteit. Doordat we onze producten per bestelling of in kleine oplagen laten produceren, dragen we bovendien zo min mogelijk bij aan de groeiende afvalberg. We werken immers voornamelijk voor kinderen. En die gunnen we niet alleen een droom van een kinderkamer, maar ook een toekomst in een mooie en schone wereld!

 

 

Jennifer van der Meer foto Perron 11

Contact

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk