WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Inspiratie voor de kinderkamer

Natuurlijk maak je voor jouw zoon of dochter de allerleukste kinderkamer. Daarom zetten we op deze pagina wat inspirerende websites op een rij. Daar vind je de leukste ideeën om je kinderkamer in te richten. Wij wensen je veel inspiratie!

 

Websites vol kinderkamer-inspiratie

De Kinderkamerstylist biedt hulp bij het inrichten van een kinderkamer of babykamer. Op deze site vind je veel originele tips en ideeën, maar ook een stappenplan om van je kinderkamer een paleisje te maken. Ook het blog en de voorbeeld kinderkamers bieden veel inspiratie. Verder vind je hier nog een aantal door de Kinderkamerstylist geselecteerde webshops, waar je nog meer moois vindt voor de inrichting van je kinderkamer.

 

 

Logo van Maison Belle kinderkamers in stijl Maison Belle geeft interieuradvies en maakt interieurontwerpen op maat. Maison Belle is gespecialiseerd in het inrichten van kinderkamers en wonen met kinderen. Van kleuradvies, uitzoeken van meubels en accessoires tot volledig ontwerp. De leukste kinderkamerinspiratie en tips voor de kids zijn te vinden in hun blog. Geniet van de mooiste kinderkamers, meubels en creatieve tips om zelf mee aan de slag te gaan!

Op zoek naar authentieke babykamer- of kinderkamermeubeltjes en speelgoed? Ga dan beslist eens naar de website van Werkplaats15. Bij Werkplaats 15 geven ze afgedankte meubels en voorwerpen een nieuw leven. Oude spullen knappen ze op of veranderen ze tot verrassende nieuwe producten. Herontwerp, duurzaamheid en ambachtelijkheid staan hierbij centraal. Ook op bestelling! Het eindresultaat is altijd origineel en uniek.

 

Op MoodKids lees je iedere dag de leukste zaken die jou en je kind(-eren) aangaan: trends, DIY tutorials, nieuwe producten, downloads, recepten, kinderboekrecensies, fashion, design en nog heel veel meer op kindergebied. Ook vind je er geregeld leuke give away acties en kortingen. Bovendien is er de Shopgids, waar je de meest bijzondere webshops voor je kids en jouzelf vindt! En er komt geregeld een prachtig vormgegeven online Magazine uit met bijzondere producten, weetjes, fashion, interviews en andere leuke dingen die jij niet mag missen.

 

Het world wide web is een prachtige site rijker: CozyKidz. Een plek waar je volop inspiratie kunt opdoen voor je kinderkamer, maar waar je ook terecht kunt voor leuke spulletjes, stylingadvies en maatwerk meubels. Je vindt her heel veel mooie sfeerfoto's van kinderkamers, dus wil je inspiratie opdoen voor de kinderkamer, neem hier dan beslist een kijkje!

 

Kasten van Kaatje heeft kasten met een knipoog, voor klein en groot. Daarnaast hebben ze leuke opbergers. Alle producten worden vakkundig gemaakt in eigen werkplaats. Ze gebruiken daarbij veilige en duurzame materialen zodat je ook lang plezier hebt van je nieuwe aanwinst. Ook kun je de kasten en opbergers laten decoreren met behang en behangfiguren van... juist ja: Perron 11!

 

Meer inspiratie voor jonge ouders

Weliswaar niet een website die specifiek voor de kinderkamer is bedoeld, maar wel boordevol inspiratie voor jonge ouders is Gezinspiratie. Met leuke blogs, shoppingtips en tips om erop uit te gaan met je gezin en leuke winacties. Ga beslist eens kijken en laat je inspireren!

 

Jouw (kinderkamer) webshop hier?

Vind je dat jouw website, webshop of winkel met kinderkamer ideeën of bijzondere kinderkamer producten hier ook thuis hoort? Stuur ons dan een e-mail. Past de website bij onze producten, dan plaatsen we hier graag een link! Let wel: we plaatsen echt alleen links naar websites die met bijzondere kinderkamerproducten maken of verkopen en die bovendien qua stijl passen bij die van ons.


 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk