WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin

Restant kleurbatch behang vogel mint roze meisjeskamer

Uit een kleurbatch hebben we 2 rollen vogelbehang in mintgroen en roze over. Daarom mogen ze met maar liefst 30% korting weg! De prijs is per stuk en de rollen zijn per stuk of samen te bestellen.

De twee rollen samen beslaan in totaal 3 meter in de breedte. Leuk voor een iets kleine wand of om een deel van de wand te behangen met dit vogelbehang! Maar let op: omdat deze rollen van een aparte batch zijn, zijn ze niet te combineren met ons reguliere vogeltjesbehang, vanwege mogelijk kleurverschil. Dus als je meer dan twee rollen nodig hebt, adviseren we je de reguliere rollen te bestellen.

€92,50 voor 1 stuks


Gratis verzending

Productkenmerken en levering

Materiaal: VliesbehangBevestiging: Eenvoudig, wand inlijmenAfneembaar: JaKleurechtheid: Zeer goedBaanbreedte: 50 cmRollengte: 9 meterPatroon: JaRapport: JaLevertijd: 5-10 werkdagenRetourtermijn: 90 dagen

Vogelbehang voor meisjes

Wil je een echte meidenkamer, maar niet met teveel roze? Dan is dit lieve frisse  en toch pittige vogeltjesbehang in mintgroene tinten met een vleugje roze een mooie uitkomst. Doordat patroon niet doorloopt over de banen, is het behangen hiervan extra makkelijk. De feller roze vogeltjes zitten speels verdeeld over het patroon dat zich na maarliefst 150 cm herhaalt (rapporthoogte). Dat het rapport zo groot is, betekent overigens niet dat je veel snijverlies hebt bij het behangen. Je kunt elke rij vogeltjes van de ene baan laten aansluiten bij een andere rij van de volgende baan. Zo kun je spelen met de verspringing van de roze vogeltjes en je eigen patroon creëren!

 

Behang dat makkelijk te plakken is

Behangen moeilijk, veel werk of geklieder? Niet met dit vogeltjesbehang! Wij werken met stevig vliesbehang dat zelfs de onervaren klusser zonder scheuren of kreukels gemakkelijk op de wand plakt. Je lijmt de wand in, in plaats van de achterzijde van het behang, en daarna plak je het eenvoudig op de muur. Zit het nog niet helemaal naar wens? Dan haal je de baan gewoon weer los en probeer je het opnieuw. Een behangtafel is zelfs niet nodig. En is je meisje toen aan een andere kamer, dan haal je het behang ook weer eenvoudig van de wand.

 

Maten vogelbehang

Rol lengte: 9 meter

Baanbreedte: 50 cm

Rapporthoogte: 150 cm

Rijhoogte: 5 cm (mooiste bij dit behang is om telkens 10 cm of een veelvoud hiervan te verspringen per baan)

 

Hoe bereken je hoeveel behang je nodig hebt?

* Deel de breedte van de muur door de baanbreedte en rond dit getal naar boven af. Dan weet je hoeveel banen je nodig hebt.

* Meet de hoogte van de wand, tel hier de rapporthoogte, rijhoogte of gewenste verspringing* minimaal 1x bij op. Tel hier nog eens 10 cm snijruimte bij op. Deel de lengte van de rol door deze uitkomst. Dan weet je hoeveel hele banen er uit 1 rol gaan.

* Wij adviseren om zeker niet te krap te bestellen! Wij kunnen niet voorkomen dat nabestelde rollen kleurverschil opleveren.

 

Wat is rapporthoogte, rijhoogte en verspringing?

Wil je per baan telkens met hetzelfde rijtje vogeltjes beginnen, dan hou je rekening met de rapporthoogte van het behang. Je krijgt dan horizontaal na elke 50 cm telkens hetzelfde vogeltje herhaald.

Wil je de roze vogeltjes echter liever wat verspreid over de wand, dan hou je niet rekening met de rapporthoogte, maar met de rijhoogte. Bij dit vogeltjesbehang wisselen de vogeltjes aan de rand vand de baan telkens om naar welke kant ze kijken. Het mooist is om dit ritme over de hele wand aan te houden. Daarom kun je bij dit behang het beste telkens 2 rijen verspringen, 10 cm dus. Een veelvoud daarvan kan natuurlijk ook!

 

Wil je advies hoeveel behang je nodig hebt? We denken altijd graag met je mee, dus mail ons gerust.

 

Hoe bestel je genoeg behangrollen?

Natuurlijk wil je niet teveel, maar zeker ook niet te weinig behang in huis halen. Want nabestellen kan natuurlijk altijd, maar dan heb je helaas wél kans op kleurverschil. Lees hier hoe je berekent hoeveel behang je nodig hebt en download onze gratis rekenhulp! 

 

Bestel je behang vóór woensdag 9.00, dan wordt het dezelfde week nog geproduceerd!

Ons behang wordt bewust geproduceerd in Nederland en na bestelling gedrukt. Zo voorkomen we overproductie, gaan we verspilling tegen, zorgen we voor minder vervoerskilometers en weten we zeker dat de mensen die het maken onder eerlijke omstandigheden werken. 

 

 

Ook iets voor jou?

Ben
 gaf ons een 
3
Ridderkerk, 
Positieve punten
Erg vriendelijk geholpen. Communicatie per mail erg goed. Netjes verpakt bij aankomst.
Suggesties
Behang was in de actie. Helaas waren wij net te laat. Als actie termijn stond aangegeven hadden we hier rekening mee kunnen houden.
Opvolging door Perron 11
Wat jammer dat jullie net te laat waren. De actie betrof de laatste paar rollen uit het magazijn van ons oude type behang. Er staat wel bij de acties 'zolang de voorraad strekt', maar helaas kunnen wij daar geen termijn aan koppelen omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel bestellingen we binnenkrijgen. Helaas voor jullie gingen deze laatste rollen autobehang heel hard. Wellicht een schrale troost is dat je nu wel ons nieuwe type behang hebt gekregen, wat dikker is, afneembaar, brandvertragend en niet verdeeld in 3 banen maar met doorlopend patroon. Ik hoop dat je uiteindelijk toch blij bent met het behang als het eenmaal op de wand zit.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
2
Kwaliteit
3
Levertijd
2
Communicatie
2
Eunice
 gaf ons een 
10
Breda, 
Positieve punten
Ontzettend blij met het te gekke katten behang voor de babykamer, de muursticker van de kat met ooglapje (die we als raamsticker gebruiken) en het op maat gemaakte geboortekaartje voor onze zoon Rover, geïnspireerd op het katten behang! Bij het ontwerp van het geboortekaartje goed overleg gehad met Jennifer van Perron 11 en zij heeft prima rekening gehouden met onze inbreng en wensen.
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
Saskia
 gaf ons een 
7
Utrecht, 
Positieve punten
De levering ging heel vlot. Had nog een vraag gemaild over de levering en kreeg binnen 24 uur een reactie.
Suggesties
Dit is meer voor de producent van het product: Vrijwel al het behang wordt in de zelfde lijn gedrukt. Het was dus erg verwarrend dat dit behang niet in 1 richting gedrukt is. Wij hebben dus mis geknipt, want de omschrijving was niet helder genoeg. Uiteindelijk waren we zelf creatief en handig genoeg om het te verdoezelen en hang het naar aardige tevredenheid op de muur, maar het had mooier gekund! Zonde, want het is een behoorlijk prijzig behangetje. Advies dus: druk gewoon alles in 1 richting, dat is wat gewoonlijk is. Het patroon, de afbeeldingen zijn al uniek en bijzonder genoeg!
Opvolging door Perron 11
Beste Saskia, Vervelend om te horen dat het net niet helemaal naar wens is gegaan. De draaiing van de banen stond vermeld in de beschrijving, maar blijkbaar niet helder genoeg. Als je me een reststukje toestuurt, dan kan ik kijken of we nog een rol of baan van hetzelfde kleurbad hebben. Als dat zo is sturen we je die toe, zodat je die misgeknipte baan opnieuw kunt plakken. Onze vorige producent drukte het behang op die manier omdat je bij digitale druk dan zo min mogelijk keurverloop krijgt per baan. Maar ik snap goed dat het verwarrend is en mede om deze reden zijn we sinds kort overgestapt naar een nieuwe producent die alle rollen wel aan een stuk in dezelfde richting drukt.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
8
Levertijd
10
Communicatie
10
Merlijn
 gaf ons een 
10
Den Haag, 
Positieve punten
top!!
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk