WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang roodkapje kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang roodkapje kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang roodkapje kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang roodkapje

Kinderbehang Roodkapje

Met dit super leuke behang Roodkapje op de wand van haar kamer, waantje jouw dochter zich in haar eigen sprookjeswereld! Gastillustrator Eline Krus schilderde de illustraties van dit behang met de hand speciaal voor Perron 11.€92,50 voor 1 rol(len) van 9 meter


Gratis verzending

Productkenmerken en levering

Materiaal: VliesbehangBevestiging: Eenvoudig, wand inlijmenAfneembaar: JaKleurechtheid: Zeer goedBaanbreedte: 50 cmRollengte: 9 meterPatroon: JaRapport: JaLevertijd: 5-10 werkdagenRetourtermijn: 90 dagenDesigner: Eline Krus

 

Een sprookje van een kinderkamer

Eline Krus haalt haar inspiratie veelal uit volksverhalen. Dit mooie kleurrijke behang maakte ze naar aanleiding van het wereldberoemde sprookje Roodkapje. Daarmee maak je dus van je kinderkamer een echte sprookjeskamer!  


Combineer dit patroonbehang met posterbehang of muurstickers

Eline maakte ook een bijpassend posterbehang van Roodkapje en muurstickers voor ons. Het posterbehang is al verkrijgbaar, de muurstickers komen binnenkort op de website! Combineer het behang en/of de muurstickers zoals jij wil: het Roodkapje posterbehang op 1 wand en 1 of meer wanden met het Roodkapje patroonbehang, of 1 van deze 2 behangetjes gecombineerd met een paar mooie Roodkapje muurstickers. Maak voor jouw kleine meid haar eigen persoonlijke sprookjeskamer!

 

Rapporthoogte Roodkapje behang

Het patroon van het Roodkapje behang herhaalt zich elke 25 cm. Bij een wand van maximaal 265 cm hoog kun je 3 banen uit 1 rol halen. Elke baan is 50 cm breed.


Twijfel je of je net wel of net geen 3 banen uit 1 rol kunt halen bij jouw wandhoogte? Bestel dan voor de zekerheid 1 meter extra behang per rol. Kom je er na het plakken achter dat je te kort komt en bestel je dan nog een rol na, dan kan het zijn dat de nieuwe rol iets van kleur verschilt door verschillende kleurbatches. Tegelijk bestelde rollen komen echter altijd uit dezelfde kleurbatch.

 

 

 

Ook iets voor jou?

kinderbehang
patroonbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  1 extra meter patroonbehang

kinderbehang
posterbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  Posterbehang Roodkapje

home
diversen

home-De details van leuke hebbedingetjes en snuisterijen van Perron 11 Behanglijm Perfax Mix en Roll

home
diversen

home-De details van leuke hebbedingetjes en snuisterijen van Perron 11 Maatwerk lamp kinderkamer

behang
muurstickers

behang-Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker set Roodkapje XL
Ben
 gaf ons een 
3
Ridderkerk, 
Positieve punten
Erg vriendelijk geholpen. Communicatie per mail erg goed. Netjes verpakt bij aankomst.
Suggesties
Behang was in de actie. Helaas waren wij net te laat. Als actie termijn stond aangegeven hadden we hier rekening mee kunnen houden.
Opvolging door Perron 11
Wat jammer dat jullie net te laat waren. De actie betrof de laatste paar rollen uit het magazijn van ons oude type behang. Er staat wel bij de acties 'zolang de voorraad strekt', maar helaas kunnen wij daar geen termijn aan koppelen omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel bestellingen we binnenkrijgen. Helaas voor jullie gingen deze laatste rollen autobehang heel hard. Wellicht een schrale troost is dat je nu wel ons nieuwe type behang hebt gekregen, wat dikker is, afneembaar, brandvertragend en niet verdeeld in 3 banen maar met doorlopend patroon. Ik hoop dat je uiteindelijk toch blij bent met het behang als het eenmaal op de wand zit.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
2
Kwaliteit
3
Levertijd
2
Communicatie
2
Eunice
 gaf ons een 
10
Breda, 
Positieve punten
Ontzettend blij met het te gekke katten behang voor de babykamer, de muursticker van de kat met ooglapje (die we als raamsticker gebruiken) en het op maat gemaakte geboortekaartje voor onze zoon Rover, geïnspireerd op het katten behang! Bij het ontwerp van het geboortekaartje goed overleg gehad met Jennifer van Perron 11 en zij heeft prima rekening gehouden met onze inbreng en wensen.
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
Saskia
 gaf ons een 
7
Utrecht, 
Positieve punten
De levering ging heel vlot. Had nog een vraag gemaild over de levering en kreeg binnen 24 uur een reactie.
Suggesties
Dit is meer voor de producent van het product: Vrijwel al het behang wordt in de zelfde lijn gedrukt. Het was dus erg verwarrend dat dit behang niet in 1 richting gedrukt is. Wij hebben dus mis geknipt, want de omschrijving was niet helder genoeg. Uiteindelijk waren we zelf creatief en handig genoeg om het te verdoezelen en hang het naar aardige tevredenheid op de muur, maar het had mooier gekund! Zonde, want het is een behoorlijk prijzig behangetje. Advies dus: druk gewoon alles in 1 richting, dat is wat gewoonlijk is. Het patroon, de afbeeldingen zijn al uniek en bijzonder genoeg!
Opvolging door Perron 11
Beste Saskia, Vervelend om te horen dat het net niet helemaal naar wens is gegaan. De draaiing van de banen stond vermeld in de beschrijving, maar blijkbaar niet helder genoeg. Als je me een reststukje toestuurt, dan kan ik kijken of we nog een rol of baan van hetzelfde kleurbad hebben. Als dat zo is sturen we je die toe, zodat je die misgeknipte baan opnieuw kunt plakken. Onze vorige producent drukte het behang op die manier omdat je bij digitale druk dan zo min mogelijk keurverloop krijgt per baan. Maar ik snap goed dat het verwarrend is en mede om deze reden zijn we sinds kort overgestapt naar een nieuwe producent die alle rollen wel aan een stuk in dezelfde richting drukt.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
8
Levertijd
10
Communicatie
10
Merlijn
 gaf ons een 
10
Den Haag, 
Positieve punten
top!!
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk