WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang vosjes en konijntjes kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang vosjes en konijntjes kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang vosjes en konijntjes

Kinderbehang vosjes en konijntjes

Dit lieve kinderbehang met vosjes en konijntjes is zowel geschikt voor jongens- als meisjeskamers! Gastillustrator Eline Krus ontwierp dit prachtige behang speciaal voor Perron 11. De oorspronkelijke illustraties zijn handgeschilderd, waardoor dit behang een mooie, authentieke uitstraling heeft.

€92,50 voor 1 rol(len) van 9 meter


Gratis verzending

Productkenmerken en levering

Materiaal: VliesbehangBevestiging: Eenvoudig, wand inlijmenAfneembaar: JaKleurechtheid: Zeer goedBaanbreedte: 50 cmRollengte: 9 meterPatroon: JaRapport: JaLevertijd: 5-10 werkdagenRetourtermijn: 90 dagenDesigner: Eline Krus

Dierenbehang met vosjes en konijntjes

Dieren spreken altijd tot de verbeelding van kinderen en zeker deze lieve vosjes en konijntjes. Ze spelen samen in het veld alsof ze dikke vriendjes zijn. En ze worden vast ook graag de vriendjes van jouw kindje! Want dat willen we bij Perron 11 graag, dat jouw kindje zich fijn voelt op zijn of haar kamertje dankzij de dieren en 'verhaaltjes' op de wand.

 

Behang voor jongens en meisjes

Dit lieve behang is zowel leuk voor de babykamer als voor de peuterkamer. Ook is het zowel voor jongens als meisjes heel geschikt! Ben jij zwanger en weet je nog niet of je een jongen of meisje krijgt? Dan is dit behang dus heel geschikt voor jouw babykamer! Met de warme, naturel kleuren op het behang kun je alle kanten op. Ze geven de kamer een fijne rustige sfeer, terwijl er toch een hoop te zien is op het behang. Combineer het met wat feller oranje of fris groene accenten en de kamer wordt heel meisjesachtig. Of style de kamer juist af met stoere (leger) groentinten en je creeërt een echte jongenskamer. Kortom: je kunt er dus (ook na de geboorte nog) alle kanten mee op!

 

Rapporthoogte vosjesbehang

Het patroon van het vosjesbehang herhaalt zich elke 25 cm. Bij een wand van maximaal 265 cm hoog kun je 3 banen uit 1 rol halen. Elke baan is 50 cm breed.


Twijfel je of je net wel of net geen 3 banen uit 1 rol kunt halen bij jouw wandhoogte? Bestel dan voor de zekerheid 1 meter extra behang per rol. Kom je er na het plakken achter dat je te kort komt en bestel je dan nog een rol na, dan kan het zijn dat de nieuwe rol iets van kleur verschilt door verschillende kleurbatches. Tegelijk bestelde rollen komen echter altijd uit dezelfde kleurbatch.

 

Combineer dit behang!

Combineer dit behang met bijpassende muurstickers van de vosjes uit het behang: het rennende vosje, het vosje met de vlinder en het konijntje!

Hoe bestel je genoeg behangrollen?

Natuurlijk wil je niet teveel, maar zeker ook niet te weinig behang in huis halen. Want nabestellen kan natuurlijk altijd, maar dan heb je helaas wél kans op kleurverschil. Lees hier hoe je berekent hoeveel behang je nodig hebt en download onze gratis rekenhulp! 

 

Bestel je behang vóór woensdag 9.00, dan wordt het dezelfde week nog geproduceerd!

Ons behang wordt bewust geproduceerd in Nederland en na bestelling gedrukt. Zo voorkomen we overproductie, gaan we verspilling tegen, zorgen we voor minder vervoerskilometers en weten we zeker dat de mensen die het maken onder eerlijke omstandigheden werken. 

 

 

Ook iets voor jou?

kinderbehang
posterbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  posterbehang vosjes love lane

kinderbehang
patroonbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  1 extra meter patroonbehang

kinderbehang
patroonbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  Kinderbehang met vosjes patroon potlood

kinderbehang
muurstickers

kinderbehang-Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker lief konijntje

home
diversen

home-De details van leuke hebbedingetjes en snuisterijen van Perron 11 Dekbedovertrek vosjes en konijntjes 1 Persoons

kinderbehang
muurstickers

kinderbehang-Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker rennend vosje

kinderbehang
muurstickers

kinderbehang-Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker vosje met vlinder

home
diversen

home-De details van leuke hebbedingetjes en snuisterijen van Perron 11 Dekbedovertrek vosjes en konijntjes Junior
Ben
 gaf ons een 
3
Ridderkerk, 
Positieve punten
Erg vriendelijk geholpen. Communicatie per mail erg goed. Netjes verpakt bij aankomst.
Suggesties
Behang was in de actie. Helaas waren wij net te laat. Als actie termijn stond aangegeven hadden we hier rekening mee kunnen houden.
Opvolging door Perron 11
Wat jammer dat jullie net te laat waren. De actie betrof de laatste paar rollen uit het magazijn van ons oude type behang. Er staat wel bij de acties 'zolang de voorraad strekt', maar helaas kunnen wij daar geen termijn aan koppelen omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel bestellingen we binnenkrijgen. Helaas voor jullie gingen deze laatste rollen autobehang heel hard. Wellicht een schrale troost is dat je nu wel ons nieuwe type behang hebt gekregen, wat dikker is, afneembaar, brandvertragend en niet verdeeld in 3 banen maar met doorlopend patroon. Ik hoop dat je uiteindelijk toch blij bent met het behang als het eenmaal op de wand zit.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
2
Kwaliteit
3
Levertijd
2
Communicatie
2
Eunice
 gaf ons een 
10
Breda, 
Positieve punten
Ontzettend blij met het te gekke katten behang voor de babykamer, de muursticker van de kat met ooglapje (die we als raamsticker gebruiken) en het op maat gemaakte geboortekaartje voor onze zoon Rover, geïnspireerd op het katten behang! Bij het ontwerp van het geboortekaartje goed overleg gehad met Jennifer van Perron 11 en zij heeft prima rekening gehouden met onze inbreng en wensen.
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
Saskia
 gaf ons een 
7
Utrecht, 
Positieve punten
De levering ging heel vlot. Had nog een vraag gemaild over de levering en kreeg binnen 24 uur een reactie.
Suggesties
Dit is meer voor de producent van het product: Vrijwel al het behang wordt in de zelfde lijn gedrukt. Het was dus erg verwarrend dat dit behang niet in 1 richting gedrukt is. Wij hebben dus mis geknipt, want de omschrijving was niet helder genoeg. Uiteindelijk waren we zelf creatief en handig genoeg om het te verdoezelen en hang het naar aardige tevredenheid op de muur, maar het had mooier gekund! Zonde, want het is een behoorlijk prijzig behangetje. Advies dus: druk gewoon alles in 1 richting, dat is wat gewoonlijk is. Het patroon, de afbeeldingen zijn al uniek en bijzonder genoeg!
Opvolging door Perron 11
Beste Saskia, Vervelend om te horen dat het net niet helemaal naar wens is gegaan. De draaiing van de banen stond vermeld in de beschrijving, maar blijkbaar niet helder genoeg. Als je me een reststukje toestuurt, dan kan ik kijken of we nog een rol of baan van hetzelfde kleurbad hebben. Als dat zo is sturen we je die toe, zodat je die misgeknipte baan opnieuw kunt plakken. Onze vorige producent drukte het behang op die manier omdat je bij digitale druk dan zo min mogelijk keurverloop krijgt per baan. Maar ik snap goed dat het verwarrend is en mede om deze reden zijn we sinds kort overgestapt naar een nieuwe producent die alle rollen wel aan een stuk in dezelfde richting drukt.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
8
Levertijd
10
Communicatie
10
Merlijn
 gaf ons een 
10
Den Haag, 
Positieve punten
top!!
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk