WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin
 kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang met vosjes patroon potlood kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang met vosjes patroon potlood kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang met vosjes patroon potlood kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang met vosjes patroon potlood kinderbehang patroonbehangdetails kinderbehang-zeepaardjes-oker-goud-met-bruin kinderbehang kinderbehang met vosjes patroon potlood

Kinderbehang met vosjes patroon potlood

Origineel kinderbehang met getekende vosjes (potlood). Door het zachte karakter van het grijze potlood creëer je met dit behang een opvallende muur, terwijl het patroon toch niet druk overkomt. Erg leuk om 1 muur in de babykamer, kinderkamer of meidenkamer (of andere kamer in huis) een opvallend accent te geven.

€92,50 voor 1 rol(len) van 9 meter


Gratis verzending

Productkenmerken en levering

Materiaal: VliesbehangBevestiging: Eenvoudig, wand inlijmenAfneembaar: JaKleurechtheid: Zeer goedBaanbreedte: 50 cmRollengte: 9 meterPatroon: JaRapport: JaLevertijd: 5-10 werkdagenRetourtermijn: 90 dagen

 

Origineel kinderkamerbehang met potlood

Deze vosjes zijn met potlood getekend. Hierdoor maakt dit kinderbehang in zwart-wit de kinderkamer super origineel. Wij hebben dit kinderbehang met vosjes ook als kinderbehang met wilde zwijntjes. Wil je echt iets aparts doen met dit getekende zwart-wit behang? Combineer dit originele behang met vosjes dan met ons bijpassende behang met potloodstrepen. Plak bijvoorbeeld aan de bovenkant van een lambrisering het kinderbehang met vosjes. Plak aan de onderkant van de lambrisering het patroonbehang met potloodstrepen. Super origineel en ook nog zeer gemakkelijk te plakken; je rolt namelijk de wand in met behanglijm, in plaats van het kinderbehang zelf! 

 

Rustige babykamer

Daarnaast is dit grijs-wit behang met vosjes zeer geschikt voor een rustige babykamer. Baby’s tot 16 weken zijn hard bezig met het verbeteren van hun zicht. Zij zijn vooral geïnteresseerd in de kleuren zwart en wit, omdat zij dit grote contrast makkelijk waarnemen. Daar kan je dus rekening mee houden tijdens het inrichten van de babykamer! Lees meer over kleuren behang in de babykamer in onze blog: “Hoe draagt behang bij aan de ontwikkeling van jouw baby?

 

Over het patroon van dit kinderbehang

Elk vosje is circa 10 x 9 cm (bxh). Het behang is 50 cm breed en het patroon herhaalt zich na 21 cm.

Ook iets voor jou?

home
diversen

home-De details van leuke hebbedingetjes en snuisterijen van Perron 11 Behanglijm Perfax Mix en Roll

kinderbehang
patroonbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  Kinderbehang vosjes en konijntjes

home
diversen

home-De details van leuke hebbedingetjes en snuisterijen van Perron 11 Maatwerk lamp kinderkamer

kinderbehang
patroonbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  Wild zwijn kinderbehang potlood

kinderbehang
patroonbehang

kinderbehang-Hip, origineel kinderkamer behang. Bestel nu rechtstreeks bij de ontwerper!  1 extra meter patroonbehang
Ben
 gaf ons een 
3
Ridderkerk, 
Positieve punten
Erg vriendelijk geholpen. Communicatie per mail erg goed. Netjes verpakt bij aankomst.
Suggesties
Behang was in de actie. Helaas waren wij net te laat. Als actie termijn stond aangegeven hadden we hier rekening mee kunnen houden.
Opvolging door Perron 11
Wat jammer dat jullie net te laat waren. De actie betrof de laatste paar rollen uit het magazijn van ons oude type behang. Er staat wel bij de acties 'zolang de voorraad strekt', maar helaas kunnen wij daar geen termijn aan koppelen omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel bestellingen we binnenkrijgen. Helaas voor jullie gingen deze laatste rollen autobehang heel hard. Wellicht een schrale troost is dat je nu wel ons nieuwe type behang hebt gekregen, wat dikker is, afneembaar, brandvertragend en niet verdeeld in 3 banen maar met doorlopend patroon. Ik hoop dat je uiteindelijk toch blij bent met het behang als het eenmaal op de wand zit.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
2
Kwaliteit
3
Levertijd
2
Communicatie
2
Eunice
 gaf ons een 
10
Breda, 
Positieve punten
Ontzettend blij met het te gekke katten behang voor de babykamer, de muursticker van de kat met ooglapje (die we als raamsticker gebruiken) en het op maat gemaakte geboortekaartje voor onze zoon Rover, geïnspireerd op het katten behang! Bij het ontwerp van het geboortekaartje goed overleg gehad met Jennifer van Perron 11 en zij heeft prima rekening gehouden met onze inbreng en wensen.
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
Saskia
 gaf ons een 
7
Utrecht, 
Positieve punten
De levering ging heel vlot. Had nog een vraag gemaild over de levering en kreeg binnen 24 uur een reactie.
Suggesties
Dit is meer voor de producent van het product: Vrijwel al het behang wordt in de zelfde lijn gedrukt. Het was dus erg verwarrend dat dit behang niet in 1 richting gedrukt is. Wij hebben dus mis geknipt, want de omschrijving was niet helder genoeg. Uiteindelijk waren we zelf creatief en handig genoeg om het te verdoezelen en hang het naar aardige tevredenheid op de muur, maar het had mooier gekund! Zonde, want het is een behoorlijk prijzig behangetje. Advies dus: druk gewoon alles in 1 richting, dat is wat gewoonlijk is. Het patroon, de afbeeldingen zijn al uniek en bijzonder genoeg!
Opvolging door Perron 11
Beste Saskia, Vervelend om te horen dat het net niet helemaal naar wens is gegaan. De draaiing van de banen stond vermeld in de beschrijving, maar blijkbaar niet helder genoeg. Als je me een reststukje toestuurt, dan kan ik kijken of we nog een rol of baan van hetzelfde kleurbad hebben. Als dat zo is sturen we je die toe, zodat je die misgeknipte baan opnieuw kunt plakken. Onze vorige producent drukte het behang op die manier omdat je bij digitale druk dan zo min mogelijk keurverloop krijgt per baan. Maar ik snap goed dat het verwarrend is en mede om deze reden zijn we sinds kort overgestapt naar een nieuwe producent die alle rollen wel aan een stuk in dezelfde richting drukt.
 

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
8
Levertijd
10
Communicatie
10
Merlijn
 gaf ons een 
10
Den Haag, 
Positieve punten
top!!
Suggesties
Niets ingevuld.

 

Aanbeveling
ja
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Levertijd
10
Communicatie
10
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk