Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Maatwerk behang of muurstickers, rechtstreeks bij de ontwerpstudio

 

Perron 11 is geen 'gewone' behang- en muurstickerwebshop. In eerste plaats ben ik, Jennifer van der Meer, illustrator en ontwerpster, gespecialiseerd in behang en muurstickers en verkoop ik mijn collectie exclusief via de webshop van Perron 11. Maar omdat je dus rechtstreeks contact hebt met de 'ontwerpstudio', is veel mogelijk! Zo kan ik de hele collectie aanpassen aan jouw specifieke wensen. Maar ik kan ook een geheel nieuw behang ontwerpen of een muursticker speciaal voor  jouw (kinder)kamer. Stickers om een kastenwand op te fleuren? Of een bij het behang passende lamp? Ook dat kan! Een op maat gemaakt behang of muursticker hoeft niet direct heel duur te zijn. Voor elk budget is er wel een oplossing. Tot slot ontwerp ik ook graag (wand)decoratie voor zakelijke projecten. Lees hieronder meer en bekijk via het menu wat ik voor je kan doen.  

 

 

MAATWERKMAANDEN - In november en december heb je al een maatwerkontwerp voor een uniek behang voor 85,- euro! Daarvoor maak ik een persoonlijk ontwerp op basis van jouw wensen speciaal voor jouw babykamer, kinderkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken of welke ruimte dan ook. De drukkosten komen hier nog bij en zijn v.a. 30 euro p/m2, afhankelijk het type behang dat je kiest. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooi stevig vliesbehang, maar ook voor acrylbehang of verschillende soorten vinylbehang. 

 

Ook maatwerkmuurstickers zijn in november en december extra voordelig! Een maatwerkontwerp voor een eenvoudige muursticker kost nu tijdelijk slechts 35 euro en een meer complexe 85 euro. De drukkosten hangen van het formaat dat de muursticker moet worden. 

 

Vraag nu een offerte aan! 

 

 


Deze muurstickerboom met panda's ontwierp ik in eerste instantie speciaal voor een klant. Ze wilde een wat kleinere boom dan we in de collectie hadden, omdat het dak vrij laag begint. Ook wilde ze dat de kleuren bij de roze wand pasten. Naderhand heb ik in overleg met de klant deze boom ook in de standaardcollectie opgenomen.

 

Maatwerk behang en muurstickers in samenspraak met de klant

Perron 11 kenmerkt zich door kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. Ik ontwerp dan ook graag in samenspraak met onze klanten. Meestal gaat het ontwikkelen van een idee over-en-weer. Een klant vertelt of mailt me een idee, al dan niet al concreet. Ik reageer daarop met mijn ideeën en suggesties en vertaal het idee van de klant in een eerste ontwerp of een aantal ontwerpen. Soms heeft de klant daar nog aanpassingen op en die werk ik weer uit in een nieuw ontwerp. Het behang of de muursticker wordt uiteraard pas gedrukt als de klant tevreden is over het ontwerp!

 

Suggesties voor onze collectie

Heb je geen budget voor maatwerk? Dan kun je ook altijd een suggestie doen voor een nieuw behang of nieuwe muursticker voor onze collectie! Of voor een bepaalde kleurcombinatie van een al bestaand ontwerp uit onze collectie. Als ik vind dat het bij de collectie Perron 11 past, dan werk ik het uit. Wie weet kun je het dan over een tijdje gewoon bestellen in de webshop, zonder maatwerkkosten! Net zoals laatst, toen iemand vroeg of ik ook eens treintjes in de collectie zouden krijgen. Die vraag leidde tot inspiratie en het treintjesbehang is er inmiddels! Ik laat het je uiteraard weten als jouw suggestie tot een echt product heeft geleid. Wil je echter inspraak over hoe het uiteindelijke ontwerp gaat worden of het behang / de muursticker op redelijk korte termijn geleverd hebben, dan raden we je aan om ons toch maatwerk opdracht te geven. Dan krijgt je project prioriteit, stem ik het ontwerp met je af dmv diverse proefontwerpen en wordt het helemaal zoals jij voor ogen hebt!

 

Bekijk voor meer maatwerk voorbeelden ook eens onze inspiratie pagina met klantfoto's!

 

Op maat gemaakt behang Utrecht

 

Wat doen we niet?

Soms is het ook goed om te weten wat we niet doen. We krijgen namelijk ook wel eens vragen of verzoeken van mensen waar we geen gehoor aan kunnen geven. Wat doen we niet?

- ontwerpen van anderen namaken, ook niet als klanten een plaatje op internet (bijvoorbeeld Pinterest) hebben gevonden en niet kunnen achterhalen wie de maker is. Op alle afbeeldingen op internet berusten namelijk auteursrechten en die respecteren wij.

- behang of muurstickers maken of produceren die je zelf al helemaal hebt ontworpen. Daar zijn vast partijen voor (drukkers bijvoorbeeld) die dat veel goedkoper kunnen dan wij. Juist het bedenken, uitwerken of meedenken over een idee en het maken van het ontwerp is waar je ons voor kunt inschakelen.

 

 

Klantfoto's van maatwerk behang

 

 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk