WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Een originele kinderkamer vol monsters

Het grappige monster Ploe en zijn vriendjes brengen je kinderkamer tot leven! Perron 11 heeft behang en muurstickers waarmee je een unieke monster kinderkamer voor je zoon of dochter maakt.
12 muurstickers:
Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker Monster Buzzy

Muursticker Monster Buzzy

€22,50

Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker Monster Cato

Muursticker Monster Cato

€22,50

Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Mini-muursticker monster Neo Ploe en Monstermakkers

Mini-muursticker monster Neo Ploe en Monstermakkers

van €3,95

Nu! €1,95

Originele deursticker en muursticker voor de kinderkamer door Perron 11 Muursticker monster met vliegtuig

Muursticker monster met vliegtuig

van €49,95

Nu! €24,95

Alles voor een kinderkamer met thema monsters

Ploe en de Monstermakkers zijn een stelletje lieve en grappige monsters, die kleur geven aan de kamer van je kind. Elke monster heeft zijn eigen naam en bovendien jagen deze stoere en vrolijke monsters de enge monsters weg uit de kamer van je zoon of dochter! Met deze monsters op de muur zal je kind dus vast heerlijk kunnen slapen. Wil je een kinderkamer met het thema monsters maken, dan kun je kiezen uit patroonbehang, posterbehang en muurstickers met Ploe en zijn vriendjes. Het patroonbehang vrolijkt de kamer in een handomdraai op. Alle monsters staan op het behang afgebeeld en je kind kan er heel veel op ontdekken. Daarnaast spelen Ploe en de Monstermakkers de hoofdrol op het posterbehang met monsters en monstertrucks, dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Hiermee kun je je eigen monster posterbehang samenstellen door een van de murals te combineren met een of meer uitbreidingssets. Bijvoorbeeld twee monstertrucks, een cactus en een monstertruck of een monstertruck met een vliegtuig. Of wat dacht je van een uitkijktoren, die als monster clubhuis dienst doet? Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw unieke monsterkamer!


In een handomdraai een monster kinderkamer

Wil je snel resultaat? Met de monstermuurstickers maak je je kamer in een mum van tijd monsterproof! Van alle Monstermakkers is er een muursticker. Deze zijn goed te combineren met de andere monster muurstickers, met het monster patroonbehang of met het monster posterbehang. De muurstickers kun je op bijna alle ondergronden plakken en ze zijn meerdere malen herpositioneerbaar. Trouwens: ook als je kiest voor het behang ben je snel klaar. Want ook het plakken van het monsterbehang is heel makkelijk, omdat je niet het behang, maar de muur met behanglijm moet inrollen. Dat krijgt zelfs een onervaren behanger voor elkaar!
Wist je dat we ook nog schoolschriftjes hebben met Ploe en de Monstermakkers? Daarmee tover je je kinderkamer helemaal om tot een échte monsterkamer.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk