Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Unieke en sfeervolle zakelijke ruimtes met op maat ontworpen wanddecoratie

Stel: de vergaderzaal van uw kantoor heeft precies die fijne sfeer voor een goed gesprek met uw klant, dankzij de unieke wanddecoratie die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Of de wachtruimte van uw zorginstelling ademt een fijne rustgevende sfeer, waardoor uw cliënten zich wat meer op hun gemak voelen. De speelzaal van uw kinderdagverblijf is voorzien van mooie kindvriendelijke illustraties waar de kinderen én leidsters blij van worden. Of uw hotelkamers zijn voorzien van unieke wanden, waardoor hotelgasten een fijn gevoel overhouden aan hun verblijf bij u. Het zijn slechts enkele voorbeelden waarmee ik u kan helpen met mijn ontwerpen voor (wand)decoratie.

 

Wensen en verhalen vertalen in op maat ontworpen (wand)decoratie is mijn specialiteit. Zo help ik interieurarchitecten, -stylisten, projectontwikkelaars, zorginstellingen, kinderdagverblijven en andere zakelijke opdrachtgevers om sfeervolle en unieke ruimtes te creëren. Daarbij duik ik in de beleving van de klant en verwerk persoonlijke wensen en verhalen in passende illustraties, patronen en motieven die onderdeel worden van bijvoorbeeld een behangwand, muurstickers of interieuraccessoires zoals lampen of textiel.

 

Op maat gemaakte behangwand op airtex in zorginstelling

Foto boven: In Kollum werd een nieuwe woonvoorziening gebouwd voor 24 mensen met een handicap. Voor op de lange wand in de woonkamer heb ik deze wand met bloemen op maat gemaakt. De handgetekende bloemen zijn gedrukt op Airtex, dat naadloos op de wand is geplakt.

 

Exclusief op maat ontworpen wanddecoratie of collectie

Ik maak graag een uniek ontwerp dat speciaal is toegesneden op uw bedrijf of instelling en dat precies die sfeer geeft aan de ruimte zoals u of uw architect dat voor ogen heeft. Het is echter ook mogelijk om een keuze te maken uit mijn behang- of muurstickercollectie. Ik maak het ontwerp dan op maat voor uw wand en voeg eventueel uw logo, illustraties of andere design items toe.

 

Wanddecoratie op kinderdagverblijf

Foto boven: In opdracht van Biggelaar Verf heb ik voor kindcentrum BelleFleur diverse wanden op maat gemaakt voor zowel baby- als peutergroepen. Bron foto: BelleFleur

 

Het juiste materiaal voor uw project

Dankzij mijn ervaring en netwerk binnen de behangbranche en grootformaat printindustrie ben ik in staat het juiste materiaal voor het juiste project te adviseren én desgewenst te leveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor een extra stevige projectkwaliteit behang, folie dat aan de ziekenhuisnormen voldoet, of een super sterke naadloze wandbekleding.  Ook de montage kan ik desgewenst verzorgen.

 

 

Foto's boven en onder: Ziekenhuis NijSmellinghe in Drachten vroeg mij in 2012 enkele behangfiguren te ontwerpen voor 2 gezinskamers / verloskamers (foto's onder). Het ziekenhuis had de kleuren van tevoren vastgesteld: deze moesten passen bij de rest van de kamers. Dat was voor de ene kamer roze + rood en voor de andere kamer een specifieke kleur blauw. In 2018 werd een nieuwe gezinskamer in gebruik genomen. Ook voor deze kamer mocht ik de wanddecoratie ontwerpen (foto boven). De kleuren waren vrij, maar aangezien de vloer een opvallend gele kleur heeft, heb ik deze kleur laten terugkomen in het ontwerp en bijpassende kleuren gezocht. Het ontwerp van 2018 is met latexinkt gedrukt op een zelfklevende muurfolie (muursticker) dat voldoet aan de strenge ziekenhuisnormen.

 

Op maat ontworpen wanddecoratie verloskamers ziekenhuis NijSmellinghe

 

Offerte of afspraak

Wilt u weten wat ik kan beteken voor uw project, bedrijf of instelling? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via mail of telefoon: 0316-220826.

 

 

Referenties

Ik heb ervaring met projecten in de zorg, het bedrijfsleven en de horeca, waaronder Vumc, Ziekenhuis NijSmellinghe, ACKJON, KLM en Talant Zorg en Ondersteuning.

 

Voorbeeldprojecten

Ontwerp wandbekleding voor:

- kinderdagverblijf

- ziekenhuis

- kantoor (ontvangstruimte, vergaderzaal, directiekamer of kantoortuin)

- evenement (decor)

- zorginstelling

- restaurant

- hotel (ontvangstruimte, hotelkamers, restaurant, ontbijtzaal)

 

Tevens mogelijk: ontwerp lampenkappen, beddengoed, textiel, plaatmateriaal, beursmateriaal, servies

 

 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk