WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Kinderkamer inspiratie: binnenkijker bij Lisette!

Sofieke

Auteur: Sofieke. Gepost op:01-nov-2013 18:19

Klanten kunnen ons elke keer weer verbazen met de prachtige dingen die ze doen met onze producten. Kamers zijn ontzettend mooi ingericht, bevatten een heus DIY-project of zijn op een andere manier bijzonder. Ter inspiratie een kijkje in de babykamer van Lisette. 

lees meer

 

"De behangboom Familie Uil overtrof alle andere ideeen."
 

Hoe ben je bij Perron 11 terecht gekomen en voor welk behang heb je gekozen?

"Ik kwam op jullie site omdat ik op Google Afbeeldingen ‘uiltjes behang’ of iets dergelijks had ingetypt. Ik wist nog niet precies wat ik wilde, dus heb een avondje op het net gezocht en toen zag ik via via een muur met uiltjesbehang. En toen dacht ik, o ja, dat vond ik ook super leuk en ben toen verder gaan zoeken naar uiltjes/bomen e.d.

Ik heb bij jullie ‘behangboom Familie Uil’ besteld, omdat deze alle andere ideeën overtrof wat ik eerder zag. Én omdat het voor de babykamer was en wij het geslacht niet weten. Dit vond ik geschikt voor zowel een jongen als een meisje. We hebben nu twee jongens en als het een meisje zou zijn, dan kan ik los met zacht roze accessoires. Dat kan er volgens mij ook nog bij. Leuke mogelijkheden dus!"

 

Behangboom in combinatie met hout in babykamer   

 

Hoe ging het knippen (en plakken)?

"Het knippen heb ik één avond samen met mijn zwager gedaan. Klinkt  misschien gek, maar hij is banketbakker geweest en nogal fijn qua werken met zijn handen. Dus ik had gevraagd of hij en/of mijn zus wilden helpen. Het was een aardige klus en we hebben het ook niet afgekregen in twee uur tijd. Maar ik heb nog één keer zo’n goed uur er aan gewerkt en toen was alles uitgeknipt. Snijden ging trouwens bij ons niet echt lekker, dus daar zijn we snel mee gestopt. Je hebt snel het idee dat je uitschiet en dat zou zonde zijn.
 

Het plakken  is even precies kijken in het begin, maar daarna gaat het heel goed. En het viel me alles mee dat je het er ook af kon halen en het daarna toch weer goed bleef plakken. Ideaal!"

 

Hoe is het kamertje verder ingericht?

"Toen ik de boom eenmaal had kwam vanzelf de rest vanzelf. Ik ben naar een speciaalzaak voor huis en interieur gegaan en daar heb ik de kleuren uitgekozen voor de muur. En daarna de gordijnen. Er kon qua gordijnen best veel, bijv. met leuke stippels of zo, maar toch voor een effen stof gekozen. En een linnen stof, dat valt altijd mooi soepel. Ik wilde het vooral rustig houden, omdat de meubels ook al ‘druk’ zijn door de verschillende kleuren hout. De meubels hadden we 6 jaar geleden al bij ons eerste zoontje. Maar ze komen nu zó anders uit! Echt verrassend!" 


Behangboom in combinatie met hout kinderkamer hip en origineel
 

Ben je tevreden?

"We zijn dik tevreden!! Het is echt een lieve, leuke, rustige babykamer! En je krijgt een big smile als je naar die lieve uilenfamilie kijkt. Nu nog op de accessoires wachten voor in het raamkozijn en dan is het echt af. Jullie super bedankt! Dankzij jullie site zijn alle ideeën gekomen eigenlijk. Het is erg leuk om alle andere kamers ook te bekijken bij de ingezonden foto’s."

 

Wat vind jij van de kamer van Lisette? Laat je reactie hieronder achter! 

Wil je zelf foto's delen met (toekomstige) klanten van Perron 11? Wij horen het heel graag!


Reacties:

Naomi Voos schreef op 02-dec-2013 14:02:

hallo, mijn vraag was waar jullie deze babykamer hebben gekocht, want ik ben zelf 6 maanden zwanger en heb een mooie baby kamer nodig. ik krijg een jongetje dus ben zeer tevreden met deze kamer.

Janneke Andeweg schreef op 01-feb-2014 14:12:

Mag ik vragen waar je de letterbak boven de commode gekocht hebt! Super leuk wil ik ook!

Lisette den Hartigh schreef op 23-apr-2014 20:49:

Hoi Naomi... Veel te laat, dus je hebt er niets meer aan... K heb nooit meer gekeken naar de reacties. Sorry. De kamer was bij de kidsfactory vandaan. en Janneke...De letterbak had ik bij een grote babyzaak en is van LIEF. Dus kun je op verschillende plekken kopen denk ik. Bedankt voor het compliment.

Quirine schreef op 14-sep-2014 09:19:

Hoi Lisette, Ik ben ook helemaal weg van jouw babykamer! En dan met name de meubels. Ik heb veel rondgekeken, maar ik vind het allemaal behoorlijk standaard. Daarom misschien een beetje een brutale vraag. Zouden jullie eventueel jullie babykamer willen verkopen of heb je dat inmiddels al gedaan? Ik hoor het graag van je. Hartelijke groet, Quirine

Jacqueline schreef op 13-jul-2015 14:40:

Dag Lisette, Onze vraag is waar de commode en het bedje zijn gekocht. Met vriendelijke groet, Jacqueline

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk