Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Retourzenden: herroepingsrecht bij levering van producten


Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze producten zo hoog mogelijk te houden. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over een product of dat je het om een andere reden wil retourneren. Dan kan dat als:

 

- je ons binnen 90 dagen na ontvangst van het product laat weten dat je het terug wil sturen

- je binnen 14 dagen na aanmelding van je retour het product naar ons verstuurt

- het product in originele staat verkeert, wat wil zeggen ongebruikt en onbeschadigd

- de verpakking en het folie van het product mag worden geopend en het product mag worden bekeken zover als nodig om de kwaliteit te kunnen beoordelen*. Het product moet echter in goed verkoopbare nieuwstaat bij ons aankomen. Losgemaakte beschermfolies moeten weer om het artikel worden gewikkeld voor verzending.

- het product in de originele en onbeschadigde productverpakking(sdoos) én daarnaast goed beschermd in een stevige verzenddoos (omdoos) wordt teruggestuurd.

- je het ingevulde retourformulier meestuurt

 

* In geval van een productiefout, zie het kopje 'Garantie'

 

Procedure

Wil je een product retour sturen, meld dit dan binnen 90 dagen na ontvangst van je pakketje aan via: info@perron11.nl.

 

Procedure bij normale retour:

- Download het retourformulier en vul het in

- Pak het product netjes in de originele productverpakking in, zoals je het ook hebt aangetroffen bij het openen van het pakket. Gebruik de originele bescherming en gebruik een stevige omdoos. Verzendetiketten mogen niet op de productverpakking zelf worden geplakt, enkel op de omdoos! 

- Stuur het product vervolgens samen met het retourformulier in de originele verpakking met goede omdoos binnen 14 dagen na aanmelding naar:

Perron 11
Parkweg 5
6942 PP Didam

- Na ontvangst maken wij het aankoopbedrag direct naar je over.

 

Procedure bij productiefout of beschadiging

- Mail ons een foto waarop de productiefout of beschadiging goed zichtbaar is. Let erop dat de foto scherp is en voldoende belicht. Beschrijf in je mail wat er mis is met het product. 

- Pak het product netjes in de originele productverpakking in, met de originele bescherming en gebruik een stevige omdoos. 

- Ga naar onze retourportal

- Doorloop de stappen en print je verzendetiket. De kosten voor verzending worden nu aan ons doorberekend.

- Breng je retourpakket naar het geselecteerde afleverpunt bij jou in de buurt.

 

Kosten in geval van herroeping

Bij retourzenden zijn de portokosten voor rekening van de klant, tenzij het een productiefout betreft of er duidelijk aangetoond kan worden dat het product tijdens de verzending is beschadigd.
Indien je de bestelling al betaald hebt, zullen wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugbetalen mits het product inmiddels door ons in goede orde ontvangen is. Verzend je je pakket vanuit onze retourportal, dan komen de verzendkosten in eerste instantie op onze rekening. We betalen dan de volledige aankoopkosten terug, minus de verzendkosten van je retourpakket. In geval van productiefout of beschadiging komen deze verzendkosten voor onze rekening.

 

Zorg er ten alle tijden voor dat het product goed verpakt en beschermd wordt verstuurd. De retourzending gebeurt op eigen risico van de verzender. Komt het retourgestuurde product beschadigd bij ons aan of plak je het retouretiket rechtstreeks op de productdoos, dan wordt de waardevermindering in mindering gebracht op het door ons terug te betalen oorspronkelijke aankoopbedrag.              Wat kun je niet retourneren?
Het herroepingsrecht geldt niet voor de volgende producten:
a) behang of behangfiguren waarvan de maat en/of kleur op verzoek is aangepast op basis van specificaties van de klant
b) behang of behangfiguren die zijn ontworpen op verzoek van de klant
c) drukwerk dat op basis van specificaties van de klant is gedrukt, nadat de klant nadrukkelijk een akkoord heeft gegeven op de bijbehorende drukproef
d) door de klant zelf uitgeknipte behangbomen of -figuren
e) reeds op de muur bevestigde behangbanen, behangbomen of -figuren
f) producten die later dan 90 dagen na ontvangst retour worden gemeld
 

Garantie

Heb je een product aangeschaft en ontdek je vóór verwerking, doch binnen 90 dagen na aanschaf, een aantoonbare druk- of productiefout (ook als het maatwerk betreft van bovenstaande categorie a t/m c), mail ons dan zo spoedig mogelijk wat het gebrek is, vergezeld van een duidelijke foto. Mogelijk vragen we om het product of een fysieke sample per post te sturen, waarop de fout duidelijk wordt. In het geval van een druk- of productiefout zullen we het product altijd kostenloos vervangen of opnieuw produceren en toezenden. De nieuwe verzend- en evt. retourkosten zijn dan uiteraard voor onze rekening.

De klant dient voor verwerking het product zorgvuldig te inspecteren en te controleren op druk- en productiefouten, aangezien wij niet aansprakelijk zijn voor evt. extra gemaakte kosten voor het (opnieuw) aanbrengen door derden etc. Wij verzoeken de klant dan ook het product na ontvangst uit te pakken, indien van toepassing in banen te snijden en op een droge ondergrond vlak neer te leggen voor inspectie. In geval van een product- of drukfout worden geknipte banen altijd retour genomen en vervangen.

Heb je een klacht of vraag over je bestelling?
Neem dan contact op via e-mail: info@perron11.nl
of telefonisch: 0316 220826
 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk