Aanmelden
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Winkelwagen0 producten Tot. € 0,-Bekijk >>>

rechtstreeks bij de ontwerpster | persoonlijke service | gratis verzending vanaf 35,- | korte levertijden | veilig betalen | 90 dagen bedenktijd

Filter
Een ogenblik geduld ajb...
  • Producttype
  • Ruimte
  • Onderwerp
  • Kleur

Reacties van klanten:

 

Klanten die ons behang of behangbomen kochten schreven ons:

 

"We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de geleverde instructies voor het knip en plak werk van de xl tak (behangfiguur). We houden jullie zeker in de gaten voor in de toekomst andere leuke kinderkamer ideeën." M.H. uit Den Haag (bestelde een DIY-knippakket behangtak XL met uiltjes en twee losse uiltjes behangfiguren - 2014)

 

"Even een mailtje om het resultaat van jullie mooie behang te delen. Het behangen ging erg goed, fijn en handzaam papier! Onze zoon is er heel blij mee!" M.S. uit Utrecht (bestelde het autobehang in blauw-groen - 2014)
 
"We hebben de sticker vandaag aangebracht en de plaatsing verliep zeer vlot!  Het materiaal is sterk en soepel en je kan inderdaad zeer gemakkelijk corrigeren ("herplakken") wanneer het even verkeerd loopt! We zijn tevreden over het resultaat!" K.M. uit Eppegem (bestelde de muursticker boom De Dierenflat, kleur rood-groen - 2014)

 

"Het was snel en netjes verstuurd. Het behang is makkelijk in gebruik je moet wel even de tijd nemen om het allemaal netjes uit te knippen/ snijden. Echt een klusje voor een regenachtige zondag! Achter de huisjes hebben we blauw behang met kleine witte stippetjes. De andere muur hebben we dezelfde kleur verf laten mengen als het behang wat achter de huisjes zit. Wij wilde iets aparts wat niet iedereen heeft, wij zijn er super blij mee!!!!" J.L. uit Hillegom (bestelde de behanghuisjes set 1 en set 2 en combineerde deze tot een hele wand grachtenpandjes - 2014)

 

"De behangboom is gelukkig op ons behang blijven zitten. Het resultaat is geweldig en we zijn er dan ook erg blij mee. Bij deze wil ik je bedanken voor de fijne en snelle service!
Mocht ik in de toekomst nog eens een behangboom/etc nodig hebben, zal ik zeker als eerste aan Perron 11 denken. Ook als tip aan naaste!" S.L. uit Spijkenisse (plakte onze zelfklevende Behangboom Familie Uil roze over ander behang - 2014)
 

"Super leuke behangboom besteld, op maat gemaakt samen met Jennifer van Perron11 en nu in de collectie, staat op de homepage. Echt onwijs gave muurdecoraties! De boom hangt al een tijdje en is erg mooi!
" S.D. uit Amsterdam (Maatwerk muurstickerboom Jungle, aangepaste kleur - 2013)

 

"Wij zijn helemaal enthousiast, we vinden het zo onwijs cool geworden! Nogmaals dank voor al jullie moeite!" N.H. uit Amsterdam (Maatwerk muurstickers Amsterdamse grachtenpandjes - 2013)

 

"Ik wou alvast even via mail laten weten dat het behangpapier ondertussen al een maandje hangt te schitteren op de nieuwe kamer, en we zeer tevreden zijn. Ik ga zeker nog een foto bezorgen, beloofd, maar we wachten nog op de laatste spulletjes die nog moeten arriveren. Bedankt voor de leuke en correcte samenwerking!" N.H. uit Burcht, Belgie (Posterbehang de vogelstad - 2013)

 

"We hebben de schuine muur glad gemaakt met Knauf en toen plakte de behangsticker perfect. Op het onderste gedeelte hebben we de Spachtelputsch behouden en hebben we deze in het groen van de blaadjes geverfd. Erg leuk geworden vinden we, we zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten. Met dank!" J.V. uit Rosmalen (Behangtak XL met uiltjes bruin - 2013)

 

"Wij zijn absoluut heel tevreden. We hadden van tevoren niet gedacht dat het behang zo mooi zou zijn. En dat het zo makkelijk op de muur te plakken was!" T.V. uit Nijmegen (Posterbehang het Eekhuis roze - 2013)

 

"Het behang zit erop! We zijn er heel blij mee, onze zoon Bram (bijna 2) vindt het geweldig!" K.B. uit Utrecht (Posterbehang Amsterdamse huisjes de vliegende caddilac - 2013)

 

"Mede dankzij jullie mooie, lieve en leuke behangboom is onze babykamer een juweeltje geworden (al zeg ik het zelf J). Het is gelukkig echt goed gelukt om dingen bij elkaar te vinden. Het is warm, gezellig en toch nog rustig. En van die uiltjes word je iedere keer blij. We gaan er van genieten! Bedankt!" L.H. uit Bleskensgraaf (Behangboom Familie Uil - 2013)

 

"We zijn echt super tevreden met het resultaat van het Familie Uil behang. De babykamer van mijn zoon is super!" M.B. uit Zoetermeer (Behangboom Familie Uil - 2013)

 

"We krijgen hele leuke reacties, vooral op het behang en omdat het geen standaard jongenskamertje is. Natuurlijk verwijs ik iedereen naar jullie site." M.R. uit Delfgauw (Posterbehang grachtenpandjes XL in grijs - 2013)

 

"We zijn heel blij met het resultaat en vinden de behangboom prachtig! Elke dag gaan we wel even kijken in de kinderkamer naar ons kunstwerk. Bedankt voor de goede en snelle service!" T.C. uit Almere (Behangboom Familie Uil - 2013)

 

"Vriendelijk bedankt voor de update en ik kijk uit naar de bestelling! De customer service bij perron 11 is ook geweldig dankzij jou en Sofieke, wat de transactie heel gemakkelijk en vriendelijk maakt. Ik ben dus een erg grote fan van perron 11! Het pakketje wordt naar mijn zusje gemailed, en zij zal het in Juli voor me meenemen (ik woon in het buitenland). Ik zal dus zeker wat foto's delen! " C.S uit Toronto, Canada (Behangboom tak met grote uil, behangboom tak met uiltjes, twee slapende uilen en een klein uiltje - 2013)


"Omdat het knippen helemaal foutloos verliep hebben we het reparatievel voor twee takjes extra gebruikt. Het resultaat is erg mooi geworden en we krijgen veel leuke reacties van de mensen die op kraambezoek komen!" M.T. uit Veenendaal (Behangboom Familie Uil - 2013)

 

"We krijgen hele leuke reacties op het patroon. Wij zijn er zelf ook super blij mee. Wij vinden het een unieke kamer geworden die helemaal bij ons past aangezien we dol zijn op onze 3 (iets te dikke) katten. We hopen dat als onze zoon alles wat beter op kan nemen net zo geniet van Fats & Friends! Nogmaals bedankt!" S.S uit Hardenberg (patroonbehang Fats & Friends en drie losse poezen - 2013)

 

"We zijn al druk bezig geweest met het uiltjesbehang op de kinderkamer. We zijn er zo blij mee en blijven elke keer kijken. En ik was al blij met jullie supersnelle service!" D. van Dieren uit Elburg (patroonbehang uiltjes - 2013)

 

"We zijn zeer tevreden over jullie producten en het is heel makkelijk om te knippen en plakken! Tevens de snelle service is ook een compliment waard!" D.E. uit Slagharen (behangboom Familie Uil en behangtak met 1 uil - 2013)

 

"Het behang is binnen! Heel fijn op tijd en.......wat is het moooooi! Ik ben er heel erg blij mee. Dit specifiek voor mijn woning ontworpen behang op mijn schouw is de eye-catcher van mijn woning geworden!" H.A. uit Amsterdam vroeg ons het behang Grachtenpandjes Grijs op maat te maken voor op zijn schouw met sterk verkleinde huisjes. Ook tekenden we zijn eigen woning evenals enkele pandjes uit zijn straat erbij. Het resultaat is hier te zien. (2013)

 

"Het behang dat jullie geleverd hebben is prachtig! We zijn er heel er blij mee. Met name mijn zoontje Dean; iedere keer als hij op het verschoonkussen ligt gaat hij de poesjes aaien :)" E.P. uit Roermond (patroonbehang met katten Fats & Friends - 2013)

 

"Ik wou nog laten weten dat we de bestelling goed ontvangen hebben. Die kwam meteen de dag daarna aan, maar we waren net thuis. Het is dus heel vlotjes gegaan." M.F. uit Lebbeke, België (behangboom Familie Uil zachtroze - 2013)

 

"Zoals beloofd een foto van onze babykamer met jullie geweldige behang. Ik zag er lichtelijk tegenop om eraan te beginnen, de tekening goed te krijgen op de muur leek me erg moeilijk. Maar als ik eerlijk ben, heb nog nooit zo gemakkelijk behang gehad. Prima kwaliteit en erg praktisch met de kniplijnen!" J.V. uit St. Oedenrode - (posterbehang De Vliegende Cadillac zwart-wit - 2012)

 

 

"Het behang zit er op en het is werkelijk: fantastisch. Wat een mooi muurtje is dat geworden! En ook zo’n goede printkwaliteit, echt heel mooie kleuren op het behang. Onze dochter, 16 maanden, keek haar ogen uit toen ze in haar slaapkamertje kwam. Meteen graaien naar de paddestoelen en naar de uilen. Echt een plaatje, dit behang! Heel hartelijk bedankt!" I.W. uit Den Haag - bestelde de kinderbehang mural De Tijger Trein met aangepaste maat en toegevoegde paddenstoeltjes om het behang te laten passen bij de al bestelde gordijnen. (2012)

 

 

"Ik heb je bestelling al een tijdje geleden ontvangen en hij hangt al lang aan de muur. Maar ik wilde je toch nog even zeggen dat ik jullie service super vind en een persoonlijk kaartje bij de bestelling is natuurlijk helemaal top, echt heel leuk! Zorgt ervoor dat ik zeker bij jullie terug kom als ik nog een keer iets nodig heb in die categorie!! Bedankt." M.S. uit Amsterdam (behangtak met twee uiltjes zachtroze - 2012)

 

 

"De kamer met de behangboom en -tak is echt super gaaf geworden en we zijn er heel erg blij mee! De kwaliteit van het behang is echt heel erg mooi en heel sterk/stevig. Heel makkelijk op te brengen. Dank je wel!" Fam. K uit Roozenburg (behangboom Familie Uil, een behangtak met grote uil en twee losse slapende uiltjes (DIY-pakket) - 2012)

 

 

 

"Net eindelijk de muur behangen, omdat m'n klusjesman nu pas kon. Maar het viel heel erg mee, ik had het zelf wel kunnen doen! Het is echt niet moeilijk en de uitleg is duidelijk. Het eindresultaat is heel erg mooi geworden! Heel erg bedankt!" F.R. uit Noordwijk (kinderbehang mural De Vogelstad - 2012)

 

 

"I just wanted to let you know that we had the wallpaper put up a few days ago and it looks AMAZING!!! We love it.
The man who put it up for us has been doing wallpaper for 27 years and said it was one of the best ones he's ever done :) He couldn't say enough good things about it, how good the quality of the paper was, that the sizing was perfect, and he was stunned when he found out the good the price was. The interior designer we're using also thought it was fantastic and they've both asked for your details, so hopefully you'll be getting lots of orders from Australia! We're painting the rest of the room this weekend, and then I'll send you some better photos. Thanks again!" E.T. uit Perth, Australië (kinderbehang mural De Vliegende Cadillac in aangepaste maat en kleur - 2012)

 

 

"De boom is af! Ik keek erg op tegen het behangplakken, maar dit ging zo ontzettend gemakkelijk. Ik ben ontzettend blij met het resultaat (en onze zoon ook ;-))." G. v.d. W. uit Leeuwarden (behangboom Familie Uil, DIY-knippakket - 2012)

 

 

"We hebben net de familie uil op de muur geplakt. Ging best makkelijk en ziet er erg superleuk uit. Zodra we de kinderkamer helemaal ingericht hebben stuur ik een foto voor op de site. Bedankt voor de hele goede service." R.W. uit Utrecht (behangboom Familie Uil, DIY-knippakket - 2012)
 

 

"Mijn man heeft het zelf behangen en het was heel goede kwaliteit vliesbehang, dus we zijn heel tevreden. En het is natuurlijk origineel :) Hopelijk blijf je dit doen, kan ik naar de toekomst toe nog eens behang bestellen." K.T. uit Boutersem, België (kinderbehang mural Amsterdam delfts blauw - 2012)

 

 

"Ik heb het pakje deze middag reeds ontvangen en heb het deze avond open gemaakt. Het is echt zeer zeer mooi en komt volledig overeen met de kleuren op de website. Bedankt voor de snelle reacties, ik zal zeker reclame maken voor Perron 11 als er mensen bij ons langs komen." E.v.E. uit Groot-Bijgaarden, België (twee behangtakken Uil - 2012)

 

 

"Bedankt voor de snelle levering. Het uitknippen van de boom viel me erg mee ik vond niet dat het erg veel tijd en werk koste." M.B. uit Amersfoort (behangboom Familie Uil - 2012)

 

 

"Het is fijn behang om mee te werken. Mijn dochtertje (19 maanden) zag overigens meteen dat de uiltjes sliepen en ze wilde ze aaien. Zij heeft ze dus ook goedgekeurd ;-)" C.K. uit Enschede - bestelde een los duo behangdieren slapende uiltjes (knippakket) om in de boom te plakken die ze zelf op de muur van haar dochters kamer schilderde (2012)

 

 

Klanten die een geboortekaartjes bij ons bestelden, schreven ons:

 

"De kaarten zijn aangekomen en zien er prachtig uit, mooie heldere kleuren. We zijn er helemaal tevreden over. Hartelijke dank voor de goede service en je 'personal touch', hebben we zeer gewaardeerd." D.O. uit Utrecht, bestelde een geboortekaartje Zingende Vogel met aangepaste kleuren. (2012)

 

 

"Zomer 2010 hebben wij Jennifer van Perron 11 benaderd, omdat zij als een van de weinigen geboortekaartjes met de Chinese dierenriem als thema had. We waren op zoek naar een kaartje met het thema 'jaar van de tijger' en bij Perron 11 vonden we een heel schattig kaartje!

 

Omdat wij heel graag een kaartje in het Nederlands én in het Taiwanees wilde hebben, hebben we Jennifer om de maatwerk mogelijkheden gevraagd. Zij toonde een ongelooflijke flexibiliteit en bereidwilligheid om aan al onze wensen te kunnen voldoen en dat waren er nogal wat. Aanpassingen in het versje en de lay-out van

het Nederlandse kaartje, het Taiwanese kaartje met zelf bedachte tekst, geheel in traditioneel Chinese karakters gemaakt met ons voorkeurs lettertype, internetadres erbij en dan ook nog eens beide talen in een jongens en een meisjes variant!

 

We hebben heel wat heen-en-weer gemaild om de puntjes op de i te krijgen, maar het eindresultaat was dan ook echt fantastisch en we hebben echt heel veel positieve reacties op beide kaartjes gekregen!
Jennifer toonde een hele vlotte en vriendelijke manier van communiceren en een servicegerichte aanpak, niet één minpuntje denkbaar.
Wij weten bij wie we weer moeten zijn voor ons volgende kaartje in 2012, het 'jaar van de draak'!" E.F. uit IJsselstein.

 

 

 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk